Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joy D.

JESTEM LEKTOREM. MOGĘ MIEĆ NAWET IROKEZA NA GŁOWIE I MOGĄ MI SKOCZYĆ..! :-P

Polecane posty

Gość Joy D.

noszę sie tak jak lubię, w stylu rock, dark wave. uczę w szkolach jezykowych i jeżdżę do poważnych firm nauczac języka i mam tę wolność, ze nikt sie mnie nie czepia, i nie moze czepic, jak wygladam..! :-p inaczej bylo, gdy uczylam w szkole publicznej. nie jestem zadnym dziwoloągiem, moj styl jest prosty: przewaznie czarny kolor, dlugi skorzany plaszcz czy kurtka ze skory, dżinsy itp, itd...ale w tej szkole wyjatkowo nie podobalam sie pani dyr. cale jej grono pedagogiczne swiecilo przykladem w sprawie stroju, tylko nie ja :-p czasem slyszalam dziwne aluzje, jakbym wygladala co najmniej jak marilyn manson /skądinąd lubię/ :-D :-0 teraz wykonuje zawod, ktory pozwala na spora wolnosc. jestem lektorem i na zajecia wchodze ubrana jak mi sie podoba i mogą mi skoczyć..!! :-p :-p

Gość nooooo o o
ja mundurek :-0 :-0

Gość a mundurekkk
to nie łaskaaaa?????!!!!!!

Gość a ja wyglądam jeszcze gorzej
i pracuję w szkole publicznej ;)

Gość Joy D.
ahahaaha..!! jeszcze GORZEJ...! :-D :-D no to gratuluję..! :-D ale powiedz, jak gorzej wygladasz??

Gość ratsssss
nosi futro z nutrii :classic_cool:

Podobne klimaty co Ty :) Dwa tatuaże, jeden widoczny cały czas, drugi jedynie latem. W uszach mnóstwo żelastwa ;), włosy czarno-fioletowe, glany, czasem jakaś pieszczocha.

Gość Joy D.
wowww..!! super...!! :-D no to faktycznie mnie przebijasz!! :-D a nie czepiają sie?? bo w szkolach publicznych to zawsze jakies takie dziwne klimaty :-0 :-0

Czepiają i to jak :D Dyrektorka nie może na mnie patrzeć :D Ale co roku przyznaje mi nagrodę dyrektora za najlepszą pracę, więc chyba mnie nie zwolni :classic_cool:

Gość A ja jestem grafikiem i na
szczescie w moim zawodzie liczy sie co umiem, nie jak wygladam, moge sobie przychodzic do pracy w sztrukasch, moge w skorach, a tak na codzien jestem kobieta w glanach, z pieszczochami i tatuazem:D

w szkole publicznej dziwne klimaty ale glownie o dzieci chodzi z mojego doswiadczenia jak chodzilam ubrana na ludzie po mojemu dzinsy itd w dodtaku wygladam sama jak nastolatka-taki typ urody to gowniarze poczuli ze maja swojego czlowieka porzed soba i sobie pozwalali na zbyt wiele, a jak w innej szkole ubueralam sie elegancko to juz inne podejscie. a teraz ucze w holandii i tu wszytskim wisi jak sie ubierasz, moge w szkole publ nosic nawet kolczyk w nosie i nikt mi nie skoczy!!!!

Gość Joy D.
I skrycie Wam przyznam się, że to ja czytam "Modę na sukces" :classic_cool:

Gość Joy D.
ciesze sie, ze jest wiecej takich ludzi :classic_cool: mi sie smiac chce, bo jak wchodze do takiej firmy to na moje lekcje przychodza takie "szparki-sekretarki" wbite w garsonki i faceci pod krawatami. ci ludzie czesto sa duzo mlodsi ode mnie :-D a ja na przyklad zakladam jeansy, koszulke z napisem sisters of mercy /itp/i kurtke skorzana :classic_cool: nie ma, ze pani nauczycielka :-p :-p

Gość Joy D.
a moda na sukces jest tez do czytania??? :-p :classic_cool:

Gość a jaaaaa a
nic nie musze. nawet do pracy nie musze i tez moga mi skoczyc