Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna_czternastka

Tyle wystarczy?

Polecane posty

Decyzja już podjęta,jutro chcę popełnić samobójstwo.Przedawkować tabletki nasenne. Moglibyście mi powiedzieć,ile ich potrzebuję,żeby umrzeć?

Gość qwertyurtjgf
To prowo ?

Gość szarmancki, nie ma jej już
A może jeszcze dasz się bzyknąć zanim skoczysz ?

To nie jest prowokacja. Pytam serio.

Gość niezadowolony24
zwymiotujesz je, nie da sie przedawkowac

oczywiście ze sie da:) jesli ktos chce popełnic samobojstwo to nie chwali sie tym tylko to robi.. sranie w banie;/ idz dziecko spac lepiej bo rano do szkoły nie wstaniesz..

Nie mogie, bo mi kredki z tornistra wypadli i muszę ich jeszcze pozbierać i schować :(

Gość Magiczna_Czternastka
Gdybyście postawili się w mojej sytuacji nie pisalibyście takich rzeczy. Jutro do szkoły nie idę,bo mam zwolnienie lekarskie,choć wcale nie jestem chora. Kłamię,żeby tylko nie chodzić do szkoły. Mam dość swojego życia. Codziennego poniżania i obrażania mnie...Jestem gruba i brzydka,wiem to...Wyjście jest tylko jedno...

wez przestan pieprzyc głupoty!! zmien szkołe zmien srodowisko::) polub siebie, pokochaj siebie,znajdz w sobie zalety bo na pewno je masz:) ja tez szczupła nie byłam nie jestem i zapewnie nigdy nie bede, ale np mam sliczne niebieskie oczy i ładne pupe;p i potrafie to w jakis tam sposób pokazac:) ja tez w szkole w gimnazjum czy podstawowce łatwo nie miałam a i tak sie na nich wszystkich wypiełam i pokazałam im gdzie raki zimuja. pokaż tym fajfusom ze jestes madrzejsz od nich, a oni jescze za kilka lat beda zalowac ze tak sie do Ciebie odzywali, i kiedys ten najwiekszy klasowy wróg powie Ci nie spodziewanie "czesc" na ulicy..

w mojej klasie wszystkie gwiazdy zaciążyły :P i są teraz grube i brzydkie ;D a ja się rozwijam i czerpie z życia ;D zobaczysz na Ciebie też przyjdzie ten" lepszy" czas:D

Gość vvxvxcxvvxvvcxv
Nie badź głupia dziewczyno. Moja koleżanka miała roczną depresję. Jest po nieudanej próbie. Dzisiaj, po 3 latach od tego zdarzenia jest zupełnie inną osobą. Ma świetną pracę, dużo podróżuje i korzysta z życia. Gdyby wtedy jej się udało już by jej nie było i nie wiedziałaby, jakie życie jest piękne - po prostu tego nie dostrzegała Pomyśl, ile ludzi wiele by dało za chociażby miesiąc życia (mówię o ludziach chorych) Nikt nie ma łatwego życia, ja na przykład jestem przewlekle chora, no i co, mam się powiesić? Korzystam ile mogę bo wiem, że pewnego dnia wszystko może się skończyć, nie z mojego wyboru

Chcę to zrobić.To już postanowione.

Jestem frajerką.Każdy mi to mówi.

wez dziewczyno nie pierdol takich glupot, moze i tobie wszystko jedno ale naprawde chcesz zeby w domu cie znalezli obesrana i obrzygana?bo jesli ci sie wydaje ze po prostu zasniesz to jestes w bledzie. moze i masz zycie do dupy, ale nie ty jedna, takich jak ty jest wiecej. jestes mloda, uwierz bedzie lepiej

Gość rgoergegkihiuti
przeczytaj potęge podświadomości, nie dość że mi życie uratowała to jeszcze je odmieniła, naprawde polecam

Jest mi już wszystko jedno.

Ze mną w Twoim wieku było tak samo. Daj sobie trochę czasu, a zobaczysz jak życie może się diametralnie zmienić. Bądź cierpliwa, a zostanie Ci to wynagrodzone, przekonasz się. Odnajdź w sobie siłę. Nie pożałujesz. Wszystko kiedyś przeminie.

Gość ktopytaniewielblądzi
nagraj się i wrzuć na jutuba

Takich ludzi jak ja nie powinno byc na swiecie...

Gość popka12
Ty chcesz się zabić, bo wyśmiewają się z Ciebie w szkole? Daj spokój... co to za powód, jeśli wszyscy ludzie mysleliby takimi kategoriami, to czekalaby nas chyba samozaglada :-O Weź się w garść

Gość asdfsd
popka12 nie wiesz o czym mówisz, sama byłam w takiej sytuacji, byłam bliska skończeniu ze sobą... autorko zmień szkołe

Gość popka12
Akurat ludziom zdarzają się gorsze tragedie w życiu i nie pierdoloą o samobójstwie. To wy nie wiecie nic o życiu, bezstresowe wychowanie a potem wszyscy się masowo trują bo coś tam, gdzieś tam,

Nie wiecie,jak ja się czuję...