Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artur007

bylem kiedys u prostytutki;///////

Polecane posty

Witam, od razu prosze nie oceniajcie wiem ze to bylo glupie,zalosne itp. To mialbyc moj pierwszy raz, byl nie doszly poniewaz bylem zestresowany i nic nie wyszlo ale nie o to chodzi.tzn byl petting i oral co najgorsze ja tez to zrobilem;///////// Jestem przystojnym facetem, mialem przedtem powodzenie u kobiet ale nigdy sie nie umawialem, nie chcialem miec dziewczyny. wiem to wszystko glupio brzmi....nie bylem przygotowany do wspolzycia jeszcze, nie bylem swiadomy chorob wszystkich itp,bylem pijany.wiem to nie wymowka;/ Poznalem kilka miesiecy pozniej dziewczyne moich marzen, jest nam cudownie ze soba, to z nia przezylem swoj "wlasciwy", "doszly" pierwszy raz. Po prawie roku bycia ze soba, nagle przypomnialem sobie o tym zaczalem czytac o wszystkich chorobach i dopadla mnie normalnie paranoja, zdalem sobie dopiero sprawe jakei to bylo glupie_TO NIE POWINNO SIE WYDARZYC..a jednak sie stalo:(( Nie wiem czy powinienem o tym powiedziec swojej dziewczynie, BARDZO JA KOCHAM, ponad zycie, seks nie jest juz dla mnie najwazniejszy w zyciu, stanowi to jedynie dopelnienie w milosci i tak uwazam i uwazalem nie wiem co sie stalo wtedy;/ bylem taki samotny, sam mieszkalem. Od jakiegos tygodnia nie moge zasnac wogole przesladuja mnie te mysli i wspomnienia..nie moge sie na niczym skupic naewt na naszej milosci... wasze slowa otuchy i doswiadczenia na prawde moglyby mi choc ciut pomoc, juz nawet to ze o tym pisze to mi lepiej jest. Od jakeigos czasu nie moge wogole zasnac mysle o tym caly czas , serce mi padnie normalnie... to jest az do tego stopnia ze mialem nawet mysli samobojcze...nie wiem jak sobie z tym poradzic!

Gość niezadowolony24
Przebadaj sie - powiedz jej tylko jesli cos ci wykryja, jesli nie to nic nie mow. To zniszczy wasz zwiazek. Btw. takie cos sie zdarzylo wielu facetom :D nie mysl ze jestes sam bo ja znam kilku takich. Ale robic oralnie dziwce to przesada :D Btw. jesli to bylo jakis czas temu i nie zobaczyles zmian do tej pory to raczej nic ci nie jest, no chyba ze to aids albo hcv.

Gość równie dobrze mogłeś
polizać gówno na trawniku :o mineta u dziwki :o

wiem ze to lizanie gowna, ale wtedy tego nei wiedzialem jakos nie zdawalem sobie sprawy z tego, bylem nawalonym napalonym zalosnym samcem, tak to mozna nazwac tylko.

Gość niezadowolony24
ja bym nie porownywal tego do gowna tylko bardziej do lizania deski klozetowej w pociagu albo w toalecie pulblicznej.

eee jesli to nie była tirówka tylko jakaś panienka w agencji to raczej one się badają... z resztą nie wiem ale do lekarza nie zaszkodzi iść. ps. można być dziewica/prawiczkiem a mieć hiva...wiięc takie badanie nigdy nie zaszkodzi

Gość Co było, a nie jest
nie pisze się w rejestr 🖐️

Gość sjmfnjb
laski z odlotów są raczej pewne 🖐️