Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgffhfcgrtchygrf

mój mąż zmienił sie po sliubie

Polecane posty

Tak seksi niedostepna kocica, jak bede niedostępna, to przecież "go nie kocham":O I on poprostu w ramach "rewanżu" oleje mnie, zebym to ja się starała, bo przeciez on taki pokrzywdzony biedny misio:O

Gość zosia s@mosi@
noo widzę, że "kłamca..kłamca..kłamca" wie, co mówi:) chybya ma juz jakies doswiadczenie za sobą:) bravo:) popieram

No to niech się obraża i co w tego. Nie zwracaj na to uwagi i rób swoje. Nie bądź całkiem niedostępna, tylko go kuś. Niby nie chcesz, a chcesz. Chodzi o to, żeby rybka połknęła haczyk. Zaskocz go czymś, bo zna Cię na wylot i mu się znudziło.

Gość zaniedbana
rgffhfcgrtchygrf mój mąż zachowuje się podobnie. Po 2 latach małżeństwa jest jak 80 letni staruszek. Kochamy się średnio raz na miesiąc. Nie chce nigdzie z domu wychodzic. Więc zaczelam umawiać się sama ze znajomymi.( o co ma do mnie pretensje) Co raz większą przyjemność sprawiają mi rozmowy z moim kolegą przez gg (w którym kiedys byłam baardzo zakochana, i chyba nadal mi się podoba). Mój mąż natomiast kiedy mówie mu ze może bysmy poszli do kina lub np. na jakąs kolację to on odpowiada ze tam jest drogo. Dodam ze pracujemy oboje , owszem trzeba oszcedzac (poniewaz w przyszłym roku chcielibysmy wspólnie wziac kredyt) no ale czy az tak zeby sie zaszyc w domu i nosa z niego nie wystawiac? No chyba 20 zł na pizze raz od wielkiego dzownu to nie jest jaies wielkie szalenstwo. Poradzcie co robic. Bo coraz czesciej mysle ze zrobiłam bład wychodzac za niego. Ze bytłaby tak samo szczesliwa (o ile mozna to tak nazwac) gdybysmy nei byli razem.

Gość echu echu echu
mecz i mecz? to teraz jest sezon na mecze?

Gość zaniedbana
Mecz nie mecz, wszystko jak leci zresztą na kanałach sportowych zawsze się jakis meczyk znajdzie.

Gość zaniedbana
echu echu, nie chodzi o mecz. Poprostu czuje się zaniedbana przez niego i mówie mu o tym wprost, nie ukrywam przed nim że mam dosyc takiego zycia. A on na to że ja Ciebie do niczego nie zmuszałem. Super...

Gość większość facetów to brudasy
i śmierdziele :o mam nadzieję,że na takiego nie trafię

Gość echu echu echu
Bo nie zmuszał. Jemu jest dobrze jak jest. To Ty masz problem. Jak Ci nie pasuje - zmień faceta.

Gość zaniedbana
echu echu niestety masz rację, ale trudno jest podjąc taka decyzję, jednak człowiek się przywiązuje, chyba że nie jest zdolny do uczuć, wtedy rzeczywiście może traktowac wszystkich jak przedmiot, który gdy sie zepsuje zawsze mozna wyrzucić.

Gość in my opinion
"Dokładnie, podstawić zarło pod nos, posprzatać w okół władcy, dać jeszcze browara i oczywiscie nie pisnąc słowem, bo Władca przecież jest zmęczony po pracy i ogląda telewizje" mam nadzieję, ze nigdy nie stanę się taki jak on...