Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

p___s

chce doprowadzic dziewczyne do orgazmu bez seksu...

Polecane posty

oboje z dziewczyna mamy po 16 lat (wiem wielu/wiele z was powiem ze jeszcze za młodi jestesmy i wgl). jestesmy ze soba 6 miesiecy i ja poprosiłem o seks ale ona sie nie zgodzila. uszanowalem to i powiedzialem ze poczekam az bedzie gotowa. obmacujemy swoje intymne miejsca podczas gdy jestesmy sami w domu i nie ma z tym problemu. jak próbowałem wsadzis jej palec w pochwe to powiedziała ze ja boli (dziewica) ale tu nie chodzi o błone dziewicza tylko ona jest chyba troche spieta i teraz pytanie jak ja zachcic i no tak jak w temacie doprowadzic do orgazmu. czasem jest tak ze jest naprawde rozpalona i to czuje. no ale doradzcie cos ;p

Gość babel77
probowałes stymulowac jej lechtaczke?

Gość www.babskieforum.cba.pl
Zapraszam do nas :)

hmmm... czyli? sory jestem nie letni nie wprawiony w bój i mógł bys mi to wytłumaczyc jak mozesz??

Gość babel77
dotykasz ja ,masujesz,wykonujesz koleiste ruchy palcami

aaaaaaaaaaaaacha to do tej pory to tak do orgazmu próbowałeś bez pieszczot idź lepiej spać

pytam co polecacie. co waszym zdaniem moze jej sie spodobac. pieszcze ja zawsze. dodam ze nie lubi sie rozbierac bo ta ja krepuje ale zawsze sie jakos rozbiera

Gość januanna
frajer to twój tatuś pierdolona cioto która dziewczynie nie potrafi zrobić dobrze hahahaha

Gość popopopopopoaaaaaaaaaaaaaaaaap
biedak czarny podszyw czego to ludzie nie wymyślą?

az zal... nie masz co robic tylko konta hakujesz frajerze. załosne poprostu. mysle ze ludzie rozsadni beda wiedzieli ktore komentaze sa moje

tak naprawde to mam rozdwojenie jazni dlatego że za dużo waliłem sobie konia w McDonaldzie

Gość marchewa123478909876543
jasne że wiemy. O podszywach nawet nie trzeba wspominać, bo od razu widac, który to podszyw. Tym sie nie przejmuj

rzeczywiscie mapa kobiecego ciała jest interesujaca. nie myslałem ze jest tyle punktów kture moga podniecac. a propo łechtaczki moze ja to zle robie.

Ucz się na jej reakcjach,porozmawiajcie o tym szczerze,wiem,że w tym wieku to trudne,ale trzeba te lody przełamać. Całuj wszędzie, praktycznie całe ciało kobiety jest erogenne,przede wszystkim trzeba się rozebrać,to podstawa,rób co chcesz. I rozmawiać!

Gość wujek dobra grada
do szkoły gimbusie 🖐️

Gość nic z tego nie bedzie
dziewczyna w tym wieku sie nie nadaje .... chlopaka mozna nauczyc ale dziewczyna musi po prostu dojrzec do pewnych tematów poszukaj starszej

no miałem przyjemnosci z 20 latka ;D. to to było hmmmm... nuda chyba działała. no teraz kocham to dziewczyne i to o nia mi chodzi inne nie wchodza w gre. ona jest bardzo skromna i hmmm... wstydliwa. jak poczuje ze jest przy mnie bezpieczna to sie robi zupełnie inna nie ma z niczym problemu. nwm a moze ona jakos powstrzymuje te reakcje rozkoszy moze wstydzi sie to okazac co o tym myslicie??

Podstawa - nie napieraj. Dziewczyna ma dopiero 16lat. Wiem, ze niektóre dziewczyny w jej wieku są bardzo wyzwolone itd, ale ty trafiłeś na raczej spokojną "wstydliwą" jak pisałeś. Ale to normalne 0 jest jeszcze dziewicą i pewnie niewiele w życiu próbowała... Daj jej czas, bądź delikatny i nie rób nic bez jej zgody. Poczytaj sobie trochę na temat życia intymnego i wyluzuj. Jeśli nie jest gotowa, to nie wsadzaj jej palca na siłę. Uwierz mi, ze jeśli uda ci się ją baaaaaaaaaaardzo podniecić i będzie ciebie pewna, to sama cie pokieruje lub da jakiś znać. Nie zawsze o wszystkim trzeba mówić - gesty też są bardzo ważne :)