Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topppmodellll

ODPADŁA KASIA Z TOP MODEL - SZOK

Polecane posty

Gość topppmodellll

dziwi mnie to bardzo na początku faktycznie nie szlo jej dobrze.. potem zaczęła przewyższac dziewczyny we wszystkim.. i w reklamie i w wywiadach.. jest szczuplejsza od nich, mądra.. a taka Anka czy Ola.. hmmm caly program do dupy ..raz im się coś udało i już są lepsze.. to niesaprawiedliwe.. Kasia mi imponowala choc miała przebiegły charakter i chyba czuła się lepiej od reszty :o Paulina, wieczna płaczka, ofiara etc :O lubiłam ją, ale przesadza.. nie wyjdzie jej cos to ryczy i bierze na litosc. . . i mysli, ze w Mediolanie tez płacze wszystko zdziala:O jeszcze totalne dno językowe.. byłam pewna ze w finale bedzie Paulina, bo ma dobre zdjecia i Kaśka.. a tu proszę..

Gość werrea
za młoda była :O

Gość topppmodellll
jak za młoda :O?? w wieku 30lat top modelką nie zostanie .. im młodsza tym lepsza, bo wiele się może nauczyc

Co z tego, że była dobra tu skoro w Mediolanie nikt nie zwrócił na nia uwagi, za to na Anię tak, wzieła juz udział w pokazie, to pokazuje, że jest w niej coś co dostrzegają ludzie na castingach i w agencji modelek. Więc ma największe szanse z nich wszystkich.

Gość ale straszna przykrosc mi sie
ja też żałuję, Kasia była najlepsza, wyróżniała się od początku ją kojarzyłam ,a Ania i Ola?? do tej pory je mylę :o :o takie przeciętne są że szok, ale chyba ta niższa ładniejsza z twarzy A Paulina? bez komentarza ma facjate jakby srała a mówi tak jakoś jakby wszystko jej dzyndzało , tak niechlujnie z taką dziwną manierą, Kasia potrafiła sięładnie wypowiadać i nie była tępaczką która nie umie angielskiego i wszystkie niepowoedzenia mówi "jestem biedna z patologicznej rodziny wróce do szamba o nie!!"

Gość topppmodellll
Dla mnie Anka jest taki przygłupiasta.. śmieje się tak, zachowuje jak dziecko :O Kasia była naprawdę ładna, szczupła i mądra... Ola w ogóle jakoś .. nihgdy nie zwróciłam na nią uwagi.. a Paulina fakt z oryginalną urodą, ale za bardzo niesmiala jak na top modelkę i płaczliwa

Gość Ależ ta cała Kasia nie zna
angielskiego :O Dzis widac było dokładnie jak straszliwie kaleczy :O

Gość topppmodellll
I dobrze, że poleciała Weronika ona w ogóle jak dla mnie była naprawdę brzydka i jakaś taka wielka, gruba no nie wiem.. miała 183cm ale figruy modelki nie posiadała..

Gość dla mnie nie szok
Kaśka kaleczy, ale rozumie. Ja nie stwierdzę czy kaleczy, bo sama dobrze nie znam języka, ale i tak ona moim zdaniem najlepiej mówiła i sobie radzila, bo jak mozna nie wiedziec jak ktos nas pyta how old are you? Paulina dzisiaj sie popisala. Na pewno w szkole ang miala wiec takie podstawy powinna wyniesc, ale Kaska z kolei nie wygladala dobrze na zdjeciach.. mi ise rzadne z nia nigdy nie podobalo chociaz na wywiadach, rozmowach wypadala dobrze i sie starala jednak na fotomodelke sie kompletnie nie nadawala. Do tv bardziej. No, ale i tak sadze, ze Paulina powinna odpasc.. bez angielskiego to ona swiata nie zwojuje. Dziwi mnie zachwyt nad Ania, bo moze na fotach ok, ale malo soba reprezentuje taka doslownie piszczalka glosik taki.. Ola ma najwieksze szanse.

Gość topppmodellll
ja Oli nigdy nie brałam pod uwagę..wiedzialam, ze na pewno odpadnie Weronika..ale nie wiedziałam, ze aż 2.. jak stanęła Kaska i Paulina to naprawde po raz 1 nie wiedziałam kto odpadnie!ja byłam Kaski na 100% pewna.. a Anka taka pierdolnięta.." ojej o boze serce mi stanęło.. "

Gadajcie sobie co chcecie ale największe szanse ma Ania własnie dlatego, że podobała sie ludziom w Mediolanie a to już osiągnięcie. Żadnej innej nie zaprosili na pokaz.

Gość topppmodellll
i każda z nich w ogole wyglądala o wiele starzej.. z make -up jak i nie.. Paulina bierze na litosc, ze zadupie, ze bieda, ze ona sie stara a taka niesmiala buuuu !!!!!! zawód modelki wymaga charakteru a nie takie ciepłe kluchy...

Gość topppmodellll
i co, że sie anka podobała???? Krupa i reszta znają ją lepiej, wiedzą jaka jest itd.. w Mediolanie skupili się na pierwszym wrażeniu więc moim zdaniem nie jest to super mega wyróżnienie Anka jest za bardzo głupia

Gość zgadzammmmmmmm sie
z powyzej anka urody nie ma

Zdanie Krupy kontra profesjonalistów z mediolanu, nie bądźcie śmieszne, Krupa nigdy nie była wielką modelką. Pozowała głównie do ekskluzywnych magazynów dla panów, a tu chodzi o modeling, chodzenie po wybiegu, poważne czasopisma.

Gość endrju
piszcalka to potwor.

Gość ghshshs
No faktycznie z ta Paulina, też to zauwazyłam, fakt, ładna dziewczyna, na poczatku nawet bardzo ja lubiłam za tą skromnośc, ale już mi sie to wszystko porzebrzydło jej płacze, ryki, opowiada o swojejj biedzie , ze mieszka na zadupiu, ze jest taka pokrzywdzona przez zycie, lludzie ile mozna tego sluchać, czy ludzie nie maja prywatności chociaż tylko wszystko musza w mediach powiedziec co do ostatniej przyzwoitosci?? Wkuriwa mnie Paulina uzalaniem sie przed kamerami o swoim ciezkim biednym zyciu, mozna to raz czy dwa ppowiedziec ale nie wkoło

Gość frrerfrerwee
Paulina wygra- wziela ludzi na litość :o jst ladna ale na modelke sie nie nadaje- placze, uzala sie nad soba ciagle piperzy jestem niesmiala jestem niesmiala ale juz nago na sesji to sie nie wstydzila zaklamana picza :o chodzila do szkoly wic jakies podstawy angilskiego powinna miec- taki baran z wylupiastymi oczami :o :o zreszta ola tez jest niesmiala i to po nij widac a paulina gra tylko i bierze na litosc tez jest falszywa i przebiegla :o

Gość ojtam,ajtam.
Kaśka niby piękna , ale twarz ma nieplastyczną-szkoda mi jej bo na końcu ją polubiłam-cóż -co z tego ,że najbardziej obcykana i rozgarnięta. Ania piękna nie jest , ale na zdjęciach i na wybiegu jest super-ma to coś-aż się wierzyć nie chce jak się na nią patrzy w realu:D Ja będę głosować na Anię. Tak to jest jedni sa fotogieniczni a inni nie.:)

Gość Kaśka ...
up

Gość wspolczuje wam takich
Paulina jest masakryczna! A te jej texty o szarej myszce ze Zbaszynka tak mi dzialaja na nerwy, ze bym je strzelila z liscia

Kurde, jeszcze nie ogladałam a już wiem kto odpadł cóż, jeżeli odpadła Kasia a została ta Piszczałka,to cały ten program o kant doopy rozbić! Widać że to jest ustawione, piszczała non stop była beznadziejna, a jest w pierwszej trójce! To jest absurd i przez to ten program nic juz dla mnie nie znaczy

Gość weareonethe blame
cicha woda, angielskiego nie umie ale majty pierwsza zrzuciła i nie patyczkowała sie do aktów pewnie lubi sie rozbierać

Boże jak mogli powywalać ładne, inteligentne dziewczyny i zostawić tę tępą dziołchę..na dodatek paskudę.. Nie do wiary

Gość Ta Kasia już jest
modelką przecież, miała robione zdjęcia i brała udział w sesjach. Taką typową urodę modelek mają właśnie Ania i Ola i im życzę żeby wygrały ten program bo to sympatyczne dziewczyny i przede wszystkim skromne. ;-)

Gość escapeatlast
z tych co zostaly obstawialam kasie wlasnie, bo podobal mi sie jej profesjonalizm, jako jedna z nielicznych tam miala naprawde ladna twarz. teraz albo ania albo ola, bo ta paulina mnie denerwuje ciaglym placzem. niech pojdzie do pracy, wszystko robi nieudolnie, a po kazdym komentarzu lub zjebce szefa niech placze a wyleci po paru dniach i sie nauczy zycia. jak mozna robic z siebie wiecznie taka ofiare i non stop wyc? mnostwo udzi w moim otoczeniu ma zjebane zycie od samych narodzin i wlacza o siebie i swoje zycie godnie, nie uzalaja sie nad soba i nie jada na litosci.

Gość Ta Kasia już jest
Escapeatlast jestem takiego samego zdania :-) Paulina już przesadza z tym płaczem stała się denerwująca. W ogóle nie biorę jej pod uwagę.

Gość facecikkka
a sie zdziwicie jak Paulina wygra :D pewnie Krupa zacznie płakać i wysle 20000 smsmów na Poline :DD :D:D bo paulina przypomina jej z twarzy zaropiałego ratlerka takie ma okropne oczy i usta , jakoś brzydka ta paulina poza zdjęciami

Gość co z tego za ta Anie zauwazyli
w Mediolanie? Wy chociaz widzieliscie jak ona szla? Nie rozumiem czemu nikt na to nie zwrocil uwagi. Miala totalnie krzywe i koslawe nogi, szla ciezko jakby kija polknela i tak jeszcze tymi girami wywijala ze wydawalo sie ze sama te nogi wykrzywia. Ja nie wiem co to kurwa za profesjonalisci:D I ona jeszcze zeby szczerzy ze poszlo idealnie:D Jak ja zobaczylam jak ona idzie i jakie ma te nogi koslawe to od razu pomyslalam ze ja zjada ale gdzie tam:D