Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemek le

Drogie Panie

Polecane posty

Gość Przemek le

Kocham się z moją dziewczyną średnio 5-6dni w tygodniu,zawsze ma orgazm.uwielbiam gdy jest zadowolona i staram się powstrzymać aby ona skończyła pierwsza.Lecz zdarza się że jeżeli się wstrzymam na chwilkę żeby nie skończyć (powiedzmy z 3-4 razy)Moje drugie ja odmawia posłuszeństwa.Chociaż robię to dla niej widzę że jest jakby zła lub coś w tym rodzaju też tak macie?Dodam że taka sytuacja zdarza się powiedzmy raz na 2 tygodnie.Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi

Gość poruszenie_W_bokserkach
pewnie udaje orgazm

Gość Przemek le
Nie nie udaje takie rzeczy się czuje

za bardzo wierzysz w to że nie udaje Może ona wcale nie ma orgazmu i może to ją denerwować że przedłużasz w nieskończoność stosunek. Dużo jest facetów którzy nie potrafią doprowadzić kobiety do orgazmu ,bo wcale dymanie nie jest jednoznaczne z doprowadzeniem kobiety do orgazmu

Gość Przemek le
Widzę że odbiegamy od tematu.Nie pytałem czy moja dziewczyna udaje orgazm.ale o to czy jeżeli facet podczas sexu traci wigor,to kobieta źle się z tym czuje?Co do orgazmu skoro jest zadowolona po sexie,i następnego dnia chce znowu to chyba nie udaje bo po co.po za tym nie jesteśmy ze sobą od miesiąca,tylko od 3 lat,kochamy się często i nie po 5 minut.więc wiem kiedy mamy z tego frajdę.

Gość artykul
Każdy penis na świecie czasem może odmówić posłuszeństwa. To zupełnie normalne, chociaż wielu mężczyzn wierzy, że ich penis powinien być na każde zawołanie, a pierwszy zawód wywołuje poczucie zwątpienia i zmartwienia, że przydarzy się to ponownie. Pewne problemy z erekcją dość często dotyczą sytuacji, w których partnerka mężczyzny jest osobą bardzo niedoświadczoną lub wręcz przeciwnie bardzo doświadczoną, krytyczną, o wysokich oczekiwaniach. Każdy mężczyzna niepewny swojej seksualności i męskości, w obawie przed impotencją będzie odnawiał swoje poczucie niskiej wartości przy każdym kontakcie seksualnym. Ponadto dochodzi tutaj kwestia leków i narkotyków, jak również stresu, alkoholu, zmęczenia i mnóstwa innych czynników, które mogą mieć negatywny wpływ na erekcję. Jakikolwiek jest powód utraty erekcji, jeśli mężczyzna nie podejdzie do tego spokojnie, na luzie i będzie obawiał się, że sytuacja się powtórzy prawdopodobnie tak się stanie.

kobieta z zasady lubi sex jest dla niej przyjemny stan silnego podniecenia i to że chce nie znaczy że zawsze kończy się u niej orgazmem tak ja u nas. U niektórych kobiet jest tak że nawet nie wiedzą kiedy będą miały orgazm staje się to czasami w zupełnie nie oczekiwanym momencie przez nią podczas seksu dlatego lubi się kochać z tobą a jak przedłużasz swój wytrysk w nieskończoność to ją zaczyna to denerwować bo zaczyna u niej opadać podniecenie a ty jeszcze sobie opóźniasz skończenie Oczywiście nie jest to regułą ale też to może być powodem