Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldi...

Jagoda369 dalej chcesz kupic te otręby:D

Polecane posty

Gość goldi...
zdaje sie ze ty tez masz taki email???

Gość kafeteryjkalinijka
uległa sławie i podała nawet swój nr. tel

Gość kafeteryjkalinijka
Jagoda369. ilość postów-4 , podszyw:P

irytują mnie wpisy jagody (o ile nie są one tylko po to by was kurki sprowokować), ale nie wyobrażam sobie wyszukiwać po necie danych tej kobiety. opanujcie się :o jagoda, jeżeli masz konto na n-k to weź je usuń albo przekręć nazwisko, bo zaraz będą pewnie podawały linka do niego... żal...

Gość kalinkakalinek
:O

Gość ale nikt tutaj
Smiechu warta ta Jagoda,

Rzeczywiscie to moj e-mail ale nie moj nr tel. Kotos kto nie ma neta chcial zebym mu wystawila ogloszenie. W dupe mnie mozecie pocalowac, cipy. :D :D :D

Gość jagoda masz rację
mogą Cię w dupę jedynie pocałować poyebane larwy! dla mnie to szczyt nudnego życia,głupoty,bezczelności i buractwa, żeby chodzić po necie i szukać informacji o osobie, która jest szczera i pisze to co myśli na forum publicznym! pewnie nacisnęłaś nie raz komuś na odcisk i teraz Cię lachony dręczą! sama tu kiedyś miałam podobną sytuację x lat temu, więc wiem jakie potrafią być kafeteryjne złośliwe pijawy! to forum od zawsze jest dnem. jagoda nie przejmuj się, mimo, że nieraz rzucisz bluzgę albo ciśniesz komuś po gaciach to i tak nie powinny takich rzeczy robić

Gość lady B
przestańcie upewniać ludzi w przekonaniu o waszej głupocie.

Gość Jagoda pisze sama ze soba
ten sam styl, te same slownictwo...:D Widac to jak na dloni :D

kobiety dajcie już spokój czepiłyście się jej :( naprawdę nie macie nic lepszego do roboty tylko takie dziecinne zabawy?

Gość nie mamy i dobrze nam z tym
:D:D:D

Gość buhahahaha :D
I zapewne ten numer też do niej :D Zdzira niezłe bajeczki wymyśla. Może wielu tak utrzymuje albo sponsoruje :D

Gość JAgoda sama za siebie pisze
dzwonił ktoś już pod ten numer?:D

Gość jagoda masz rację
hahahaha nie mogę z was, jak ktoś broni jagody to już jest nią samą? weźcie się ogarnijcie trochę, bo za wasze usługi detektywistyczne nie dałabym złamanego grosza, jesteście kiepskie, tyle wam powiem, każdy głupi by rozpoznał, że ja to nie jagoda, z resztą po co tu się tłumaczyć, napisałam co miałam napisać, a teraz żegnam ozięble, bo nic mądrego z tej dyskusji nie wyniknie, a wy jesteście tyle interesujące co nic!

Gość jagoda masz rację
no widać kto tu jest pustakiem, że nie potrafi się wylogować i robi wpadki. oczywiście też pisze sam ze sobą pod różnymi nickami.podszywie- marny jesteś hahaha:)

Gość Ale jak można
pisać na samą siebie bluzgi ? Tego nie rozumiem. W ogóle nie wiem, co to za cyrk z tą jagodą na kafeterii.Dla mnie głupotą jest jako zarejestrowany użytkownik wypisywać na wszystkich tematach, dawając przy tym przeważnie złośliwe uwagi. Toż jak ktoś ma ochotę pobluzgać, to się wpisuje jako pomarańczowa, a nie "jagoduje" na każdym temacie.

Gość hahahahahh
hahahah...co za wpada,piszesz sama ze soba i zapomnialas sie wylogowac????? ty jestes taka kuurwa ze uwielbiasz jako tobie gadaja i sama nakrecasz te topiki...psa z kulawa noga nie obchodzi twoja smierdzaca osoba,zyj siebie w swoim smiesznym swiecie...pizdo:O

No wlasnie o to chodzi ze wiekszosc kafe to inteligentne inaczej kobiety. Widac to wlsnie po wpisach : - Ale jak można -hahahahahh jezuuu , dziewczyny co poniektore ogarnijcie sie troche bo az wstyd. Zegnam :D p.s nie mieszkam w Biczycach ale wezszcie dalej moze cos znajdziecie. :D chociaz... jak wy podszywu nie kumacie :D to chyba ciezko bedzie. :D

Gość jhgfdsasdfghj
odróżnijcie jedną jagode od drugiej matoły :P jedna ma . na końcu osły

Gość przecież to widać
że same głąby siedzą na tej kafeterii i śledzą nieudolnie osobę jagody hehe. nie rozumieją tekstu pisanego, nie potrafią odróżnić podszywu od prawdziwego nicka (nie umieją chyba czytać, albo są ślepe, że nie zauważają kropki) no i ogółem bije od nich "mądrość" straszna:)

Gość wy glupie jestescie
Jagoda ma u mnie plusa, nawet sie nie tlumaczyla, ze podszyw, ze kropka :D Olala was kretynki, tak jak na to zaslugujecie :P :D:D:D:D:D