Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawiore

żałuje, ze sie zareczyłam i mam ustalona date slubu...

Polecane posty

Gdyby nie te zaręczyny juz dawno rzuciłabym go w cholere. Nie kocham go, nie jestem szczęsliwa, drażni mnie. Chciałam sie tylko wygadac[cześć]

Gość Ale smieszna historia :P
Wyjdziesz za niego? Hihihi

Gość nie widzę problemu
zaręczyny można zerwać

ale zaręczyny zawsze można zerwać one nie zobowiązują to bycia na zawsze jeśli nie chce sie byc z tą osobą ja zerwałam zaręczyny

Gość łatwiej zerwać zaręczyny
niż się rozwieźć i mniej boleśnie dla wszystkich

Ślubu przecież nie było, więc wszystko jest w Twoich rękach. Skoro teraz jest źle, to co będzie potem?? Im szybciej zakończysz ten związek, tym lepiej-dla wszystkich. Bo jeśli nie kochasz narzeczonego, denerwuje Cię itp, to marnie widzę Waszą przyszłość. Po co później rozwody i dodatkowe problemy?

Gość gość
Przecież widać, że to prowo.

Ślubu przecież nie było, więc wszystko jest w Twoich rękach. Skoro teraz jest źle, to co będzie potem?? Im szybciej zakończysz ten związek, tym lepiej-dla wszystkich. Bo jeśli nie kochasz narzeczonego, denerwuje Cię itp, to marnie widzę Waszą przyszłość. Po co później rozwody i dodatkowe problemy?

Gość zerwij zaręczyny
ja zerwałam bo miałam podobne odczucia jakie Ty masz. Nie żałowała nigdy :) teraz mam super męża :D Mimo, że często się kłócimy to bardzo go kocham. No i przecież kto się czubi ten się lubi :P

piwo z sokiem co to za skala którą stosujesz? co ona oznacza bo mnie to intryguje :)

To żadna prowokacja, zaręczając się sądziłam, że to "ten jedyny", teraz widze coraz więcej wad, a piersionek na reku jest, rodzice sie poznali, data slubu jest...

ok jak nie prowo to napiszę tyle : marnuj sobie życie jak chcesz, skoro dla ciebie gadka w stylu "co ludzie powiedzą" jest ważniejsza to droga wolna

Gość jak go nie kochasz
to zerwij zaręczyny. zaręczyny to nie małżeństwo;) oddaj pierścionek i po sprawie... powiedz rodzicom,że niestety ale ślubu nie będzie bo przemyślałaś sprawę i nie chcesz być z tym gościem...