Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkijuyh

kombinezon zimowy

Polecane posty

Gość olkijuyh

chciałam sie z wami podzielic moimi spostrzezeniami kupiłam wczoraj kombinezon zimwoy (synek urodził sie 31.08) czyli ma 3 miesiące. Wzięłam kombinezon w rozm. 68 cm i mój synek , a podkreslam nie jest mały (waga urodzeniowa 3,9 kg , teraz ok. 7 kg) utopił sie w nim!!! kupowałam w 5-10-15 wiec rozmiarówka typowa. jest tak wielki ze nawet w marcu bedzie chyba za duży... wogóle sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam...duzo jezdze autem i bedzie mu w nim zaciepło a na dworze bedzie przykryty kocem - mogłam kupic taki misiowy, niebyłby taki olbrzymi bo one nie sa takie sztywne....tylko kase wywaliłam:(

Gość łołł!!
utopił się????????????????? O BOŻE!!!!!! co z Ciebie za matka????!!!!!!!!!!!!

Gość marlut
zostaw na drugi rok,a teraz kup w lumpie za parę zeta.po co przepłacac dwa razy?

Gość łołł!!
Eelka-------------poważnie????????? w życiu bym na to nie wpadła!! bo jak się kupuje takie rzeczy to się bierze dziecko ze sobą, żeby potem nie musiało sie topić!!

Gość bo w 5 10 15
są zawyżone rozmiary ;) nie wiedziałaś??? to juz wiesz :P

To po co od razu z takim sarkazmem wyjeżdżać?? Różnie w życiu bywa. nie powiesz mi,że nigdy nie kupiłaś czegoś co okazało się za duże,za małe itp.... !

Gość łołł!!
To nie był sarkazm... tylko żart, ale rozumiem że takim jak ty ciężko to zrozumieć!!

To nie lepiej iść wymienić na inny rozmiar albo na inny kombinezon jeśli w tym będzie mu za ciepło.Chociaż ja bym została przy takim ciepłym bo w samochodzie zawsze możesz rozpiąć ten kombinezon a na spacerze nawet jeśli będzie miał kocyk to na pewno nie będzie mu za ciepło najwyżej pod kombinezon założysz mu mniej ciuszków.

to idź z dzieckiem i wymień go na dobry rozmiar. a co do tego, czy nie byłby lepszy misiowy, to jak trzaśnie 20 stopni mrozu, to się przekonasz do tego ;) a tak w ogóle, to ciuchy z 5-10-15 za dobre gatunkowo nie są, polecam mariquitę lub smyka, gdzie też widziałam fajne kombinezony :)

Gość olkijuyh
tylko ze na przyszły rok to bedzie za mały...patryk bedzie miał wtedy 1rok i 3m-ce wiec napewno bedzie za mały... a zawszw kupuje ciuchy w 5-10-15 rowniez dla starszego syna i zawsze rozmiarowka była ok. zresztą rozm. 68 to jest od 3 do 6 m-ca , tak? wiec tylko taki rozmiar wydał mi sie sensowny. przeciez 62 jest na 0-3 m-ca , a patryk ma juz 3 m-ce w sumie to juz nie pamietam ale dzieci szybko rosną moze za 2 -mce urosnie pare cm i bedzie ok

W takim razie Ty nie potrafisz żartować.. ale ok.. szkoda gadać.. . . Zgadzam się z Karolcia83201 , też zostawiłabym ten duży. :)

ja też zauważyłam, że te z 5 10 15 są większe od innych. Myślałam odwrotnie, że w smyku są mniejsze, ale potem z innego sklepu też porównałam i się potwierdziła ta pierwsza teoria

Gość kijevna
urośnie, urośnie, przynajmniej nie będziesz musiala w lutym kupowac drugiego