Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrea1234

ma dziewczyne a chce chodzic ze mna na basen? o co mu chodzi ?

Polecane posty

Gość fffrfhjujhfdddfj
może nie lubi chodzić sam? a po ile macie lat?

Gość wielkonoga drabina
on chce żebyś mu zrobiła loda

Gość wielkonoga drabina
przecież napisała w pseudonimie, ile mają lat - ona 12, on 34

Gość lód to pewnica
Jedne kobiety są do kochania i obrączkowania,inne do pieprzenia.

może dziewczyna nie umie pływać? Może chce grupowo? Może szuka wyjścia awaryjnego? Może na dość dziewczyny? Może chce seksu właśnie w tobą? Może jesteś inteligentną rozmówczynią? Może.........

Gość fffrfhjujhfdddfj
a nie możesz po prostu zapytać o co mu chodzi, albo zapytać czy dziewczynę też zabierze?

moze masz fajne ciałko :). ja mam dziewczyne a w wakacje tez poszedłem z innymi kolezankami na basen takimi mrrrr... moja dziewczyna tez jest super ale czasem fajnie popatrzec na inne ''dupeczki''

Gość fffrfhjujhfdddfj
no to zaproponuj,że w trójkę pójdziecie i zobaczysz co powie

wiecie kwestia jego dziewczyny niby jest wyjasniona bo startowal do mnie ale dostal po dupie bo powiedzialam mu ze ja w zwiazki nie wchodze jako 3 hahahahah wiec napisalam mu ze moze wyskoczymy na basen a on ze dzis zajety a ja pytam moze jutro a on prawdopodobnie ze mozliwe hm i co mu odpisac czy nic nie odpisywac .... glupia sytuacja lubie go ale gosciu tak sie wyzalil po ty wszystkim ze bardzo kocha swoja dziewczyne i ze nigdy jej nie skrzywdzi... ale co ma skrzywdzenie do tego ze dupek ewidentnie chce miec na boku panny heeeeeeee

A ja po twojej ostatniej wypowiedzi wnioskuje, że to ty mu się narzucasz Jesteś hipokrytką... najpierw mówisz mu ,że nie pchasz się na trzeciego, a teraz na siłę 'pchasz się' do tego basenu z nim :o nie rozumiem...

Jak wciskasz w wypowiedź słowa takie jak : hahahaha lub heee to mam wrażenie ,że piszę to jakiś niedorozwój... to tak na przyszłość :o

Gość kolejna wkrecaczka
Ewidentnie mu się narzucasz.Chciał byc z tobą,nie chciałąs to po cholerę mu teraz trujesz dupę.Napisał przecież,ze byc moze,a to znaczy,że nie ma ochoty utrzymywać z tobą kontaktu.Zrozumiałas teraz?

Gość fffrfhjujhfdddfj
no to po co mu proponujesz wspólny basen? zostaw go w spokoju

p___s - ciekawe czy miło byłoby ci gdyby to twoja dziewczyna patrzyła na inne dupeczki męskie i chodziła z wieloma kolegami na basen... wiesz faceci to co innego ;) pewnie by się tam na nią ostro napalali ;)

zle mnie zrozumiales.... hm zaczepilam go ja! znajomosc zaczela sie rozwijac....powiedzial mi o swojej dziewczynie.... i to on pierwszy proponowal basen nawet chcial caly wynajac tylko dla mnie i dla niego.... ale nie poszlam bo stwierdzilam ze to wszystko zaczyna przypominac romans a nie kolezenstwo pfffffff druga nigdy nie bylam i nie bede kolezenstwo spoko le terz jednk stwierdzm ze jak mu powiedzilm jasno i na temat ze nie wpieprzam sie w zwiazki i nic nas nie moze laczyc bo juz ma panne to taki jakis dziwny jest i nagle pisze bardzo koca swoja pannne i nigdy by jej nie skrzywdzil pff

To teraz postaw się na miejscu tej panny... chciałabyś aby twój facet chodził na basen z innymi panienkami? Daj mu spokój i lepiej się już nie narzucaj. Ja bym skończyła tę znajomość bo nic dobrego z tego nie będzie

ludzieeeeeeeeeeeeee ja nic nie bede robila w klierunku zeby rozwalic jeo zwiazek mam to w dupie z kim jest i ile mana boku, ale czy to ze chcial proponowal... a ja go troche przygniotlam zeby nabrac dystansu to mam zrezygnowac ze znajomosci czy wy sie dobrze czujecie.... trzeba tylko kontrolowac swoje emocje zeby nic sie nie stalo ja tak robie juz prawie pol roku i do niczego miedzy nami nie doszlo

Gość jvfevoa
a ja wniskuje ze ta pierdonieta autorka ma max 18-19 lat. co to za pytanie w ieku 20paru lat: "co mu odpisac?" no korwa straszne a ciebie facet chce bzyknąć zachcialo mu sie skoku w bok i najwidoczniej uwaza ze jestes idealna kandydatka na jednorazowe numerki

Gość jvfevoa
a ja wniskuje ze ta pierdonieta autorka ma max 18-19 lat. co to za pytanie w ieku 20paru lat: "co mu odpisac?" no korwa straszne a ciebie facet chce bzyknąć zachcialo mu sie skoku w bok i najwidoczniej uwaza ze jestes idealna kandydatka na jednorazowe numerki

a mnie sie wydaje ze zazdosc ottt co .... co niby nie mozna miec kolezanek, przynajmniej mysle i nie angazuje sie hahaha przeciez mnie nie zgwalci

Gość jvfevoa
czego mamy ci zazdroscic? tego ze facet ma cie za jednorazowke? no thansk!

heheh dobre haa raz sie zyje a jakby mnie tak postrzegal to juz dawno by mu sie znudzilo zabieganie o mnie hahahahah