Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca kogos:)))

Jest tu ktoś z Wawy ? z Pragi ?

Polecane posty

Gość szukajaca kogos:)))

Szukam mieszkania i wlasnie tam sa najtansze , jest tu ktos kto tam mieszka ? Praga polnoc ,saska kepa i grochow ? To prawda ,ze jest niebezpiecznie ? :)

ja jestem :classic_cool: nikt mi kuku nie zrobił jesli o to ci chodzi :D

Gość czarodziejska wrozka
ja tez jestem:) nigdy mnie nawet nie okradli ;-) jest fajnie ale wloczyc sie po nocy to nigdzi enie polecam:P mieszkam na targowku 25 lat ;-)

e tam ,ja sie wlocze po nocy w roznych okolicach targowa,grochowska, zabkowska i nic mi nie jest . nie polecam jedynie okolic starego(nowego) stadionu tam gdzie chodza murzyni i chinczyki :classic_cool:

no targowa jest sejf ale kijowska i stalowa juz nie:P tam tygodniowa gina 3 osoby w roznych burdach- w policyjnych raportach te ulice to trojkat bermudzki :D

na kijowskiej widziałem tylko bezdomną ktora robila kupe przy torowisku :classic_cool: najciekawsze wydarzenia mnie chyba omijaja :D

ja slyszalam strzelanine a na stalowej to sie nawalaja czesto ale sie nei przygladam tylko sie zmywam:P

na stalowej w nocy nigdy nie bylem :classic_cool: trzeba sie przejsc :classic_cool:

Gość to ploty zawistnych brzydul
co wy pieprzycie kolezanko, ja mieszkam blisko stalowej i wolalabym noca przejsc sie stalowa i niz po kabatach. Na stalowj mozna tylko piojaczka spotkac i jakiegos psa. Jakie 3 osoby gina tygodniowo? ze tez chce ci sie takie bzdury pisac? To chyba tak bez echa by nie zginely, przynajmniej raz dziennie byloby o tym w wiadomosciach, a ja nie slyszalam

a kto Ci gada o pijakach i metach z tej okolicy ktorzy gina?? ja wie bo mam rodzinę w policji. a po kabatach wiele razy chodzilam w nocy i nic mi sie nie stalo Oo jak wygladasz tam jak laska z pragi (suer kozaki i tapeta blacharska) to moze i jest niebezpiecznie ;-)