Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro bedzie lepiej

co myślicie - list do chłopaka

Polecane posty

Gość jutro bedzie lepiej

witam was ;) Moze zaczne od tego, ze mam faceta juz 7 lat. Teraz nietstety mamy wileki kryzys, tak na dobrą sprawe nie wiem czy go przetrwamy ;( Zaobacze sie z nim za tydzien dopiero i chciałabym mu wszystko powiedziec co przez ten czas (3 tygodnie nie widzielismy sie) przemyslałam. I sie wlasnie zastanawiam, czy dobrym pomyslem byłby list...? WIem ze po 7 latach to takie dosc dziecinne, i wypadałoby wszystko na zywo powiedziec. Ale tak sie boje z nim rozmawiac, nie wiem czy cokolwiek wydusze z siebie.... Co myslicie?

Gość jutro bedzie lepiej
nie nie, ja bym go nie wysyłała. Myslałam zeby zrobic to tak, ze jak sie z nim zobacze, to dam mu ten list, zeby w domku sonie przeczytał....zly pomysl? powiedziałabym bym ze nie potrafie mu tego powiedziec, wiec napisałam list....

List napisać możesz. Jak możesz jakoś to załatwić,niech on też napisze. Potem (jak napiszesz) zdecydujesz,czy wysłać. Bo tak naprawdę dopiero rozmowa wszystko wam wyjaśni. A napisać wcześniej ... To jest potrzebne tobie,może i jemu, ewentualnie możecie dać sobie te listy po rozmowie..?

Gość jutro bedzie lepiej
niby jestem z facetem 7 lat, a boje sie z im porozmawiac, boje sie cholernie :( dziwne to troche...ale kocham go nad zycie. mam nadzieje ze jednak zdobede sie na odwage i porozmawiam z nim, jak nie, to napisze list :)

i co powiesz mu przeczytaj ten list a ja poczekam w drugim pokoju... strasznie z dupy... dajesz list to ma cie nie byc zeby mial czas na przemyslenia a nie polecial z ryjem... :)

Gość z tym listem dobry pomysł
a co się dzieje ? skąd tek kryzys co jest jego przyczyną ?

Gość jutro bedzie lepiej
no tak, chodzi mi o to zeby nie czytal tego listu przy mnie....ja pojde do swojego domu, on do swojego i sobie przeczyta ;) a no to jest powazny kryzys...z mojej winy :( i bardzo sie staram zeby to wszystko naprawic...

sluchaj, list wyslij i napisz do rak wlasnych... tego sie nie daje tak do reki i mowi to teraz ja w prawo ty w lewo, ale masz list i sobie przeczytaj... a co nabroilas???

Gość jutro bedzie lepiej
masz racje!! tak zrobie . Zrobiłam straszną głupote, której mogę załowac do końca zycia :( Ale juz nie bede sie rozpisywac teraz... Ale boje sie strasznie. w zyciu tak sie nie bałam jak teraz.

Gość jutro bedzie lepiej
dlazego od razu zdradziłam? hmmmm? ;) Zrobiłam pewne głupstwo, którego moze mi nie wybaczyc....

Gość jutro bedzie lepiej
uwierz mi, naprawde chciałabym napisac o co chodzi, ale oczywiscie zostane tutaj zbluzgana i wogole... a juz bardziej dołować sie nie chce.

Gość jutro bedzie lepiej
nie no, on wie o wszystkim, wszystko mu juz powiedziałam, ale sytuacja jest bardzo napięta. a teraz caly miesiac nie wiedzilismy sie, ja jestem w innym miescie, on w innym. a chce mu wszystko powiedziec co przemyslałam ;) mam nadzieje ze on tez to przemyslał, oczywiscie na moja korzysc ;)

Gość jutro bedzie lepiej
:p wybacz :) Nie chce poprostu usłyszec niemiłych komenatrzy, a wiem ze tak by było. Wkoncu to jest forum... ....ale dziekuje :)