Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajaca pytanie

Do tych, które choć trochę "rozgryzły" mężczyzn :)

Polecane posty

Gość zadajaca pytanie

Czy mają oni tendencję do tzw "przeczekiwania"? Dokładniej- czy normalnym objawem jest, gdy przez pewien czas a.)pierwszy pisze, prawi komplementy, aranzuje spotkanie (co jak co- nieformalne)... a co jakis czas b.) tak jakby "ucina" kontakt, "nie ma go"- ale gdy pierwsza daje sygnał, że chciałabym pogadać, wydaje się zadowolony i jestesmy w stanie dyskutowac nawet kilka godzin. Mam typowo kobiecy umysł + mało doświadczenia = prosze o pomoc w rozgryzieniu ;)

chodzi o to, że facet przez jakiś czas milczy? To normalne, widocznie jest czymś zajęty, a jeśli kobieta nie bombarduje go telefonami, a zależy mu na niej to zadzwoni. Jesteśmy prości jak budowa cepa... Nie ma czego rozgryzać.

Gość Ile kosztuje
Mój nie miał takiej tendencji, zakochał się we mnie bez opamiętania, a to ja go zwodziłam, cholera wie po co. Pewnego razu przyszedł do mnie i oświadczył że jeśli chcę być z nim tak na serio (czyli na codzień plus sex oczywiście) to to albo się decyduję i mówię mu TAK, albo on odwraca się na pięcie i już nigdy nie będzie o mnie zabiegał A ponieważ byłam w nim zakochana, to oczywiście powiedziałam TAK i od tamtego momentu jesteśmy razem i to bardzo szczęśliwi. Uważam że wieczne zwodzenie rzeczywiście nie ma sensu, tylko potrafi porządnie wkurzyć stronę starającą się.

Gość kdjilu
facet to stworzenie proste ,jak jest zajęty to ci tego nie napisze(bo jest zajęty ) ,nie poinformuje w przeddzień bo..nie wie ,że będzie zajęty -proste odzywa się pierwszy bo ma czas na dyskusje -po prostu ma czas +chęć ,czego kobiety nie rozumieją chyba do końca

Gość zadaje pytania
Dziekuję za opinie. Ach,ciezko, ciezko. Ja sie nie lubie narzucać... Kiedy nie daje znaku zycia mam wrazenie, ze tak naprawde nie jestem mu potrzebna. A z drugiej strony czuje do niego przeeeeeooooogromna sympatię i nie chciałabym, zeby to wygasło. Będę musiała to jakoś sobie poukladać :)

Gość Zakochany facet...
zakochany facet zawsze znajdzie czas choćby 5 minut by zadzwonić, pogadać a nawet spotkać się tylko po to by dać sobie buzi. Nie miejcie złuzeń dziewczyny, że mężczyzna nie dzwoni bo nie ma czasu... Zakochany facet jest w stanie poświęcić wiele by zobaczyć swoją ukochaną, nawet zawalić pewne sprawy 🖐️

Gość brak czasu albo zapracowanie
to wymówka dla naiwnych kobiet. i pisze to facet , żeby nie było.

Gość proste to nie jest
Proste - nie pisze bo ma inna do dupczenia, a z Toba pisze z nudow.

Gość zadaje pytania
ok, w porządku.:) tylko- my nie jestesmy razem. Po prostu "coś" sie jakby rozwija- i nie wiem, jak interpretowac niektore rzeczy. gdyby nie to, że jestem świadoma roznic miedzy kobiecym a meskim postrzeganiem świata, powiedzialabym, ze jest troche niesmialy i boi sie zdecydowanego kroku... Czyli lepiej nie robic sobie większych nadziei? ... Chlip. To troche przykre, wlasciwie co pewien czas sugeruje ze pasujemy do siebie... A pozniej cisza. Ach, to życie ;)

Gość Kamecha wylogowany
chce cię wyruchać durna cipo

Gość Nie zakochany facet
Stawiam na to że coś kręci ... na boku. Praca to tylko wymówka jak sądzę.

Gość jestem kobieta i nie rozumiem
to po co w ogole sie odzywa, odpisuje? nie lepiej od razu napisac "mam cie gdzies"?

Gość Nie zakochany facet
" jestem kobieta i nie rozumiem to po co w ogole sie odzywa, odpisuje? nie lepiej od razu napisac "mam cie gdzies"?' Widocznie ma swoje ukryte powody..

Gość a bardzo ciekawi mnie to,
czy mezczyzni tez analizuja sytuacje, gdy kobieta sie do nich od jakiegos czasu nie odzywa ... ;)

Gość rumburaczyca
jak facetowi zależy to sam się odzywa, ale czasem lubi jak dziewczyna sie pierwsza odezwie bo dla niego to też jest sygnał że lasce zależy w jakiś sposób... jeśli facetowi zależy to się odzywa nawet po to by powiedzieć że nie ma czasu na gadkę bo jest zajęty i jak będzie miał czas to sie odezwie choć na chwilę...

Gość kolo liczy na darmowy seks par
-ty :D:D

Gość Ja chce randke z edkiem
17:03 [zgłoś do usunięcia] Ile kosztuje Mój nie miał takiej tendencji, zakochał się we mnie bez opamiętania, a to ja go zwodziłam, cholera wie po co. Pewnego razu przyszedł do mnie i oświadczył że jeśli chcę być z nim tak na serio (czyli na codzień plus sex oczywiście) to to albo się decyduję i mówię mu TAK, albo on odwraca się na pięcie i już nigdy nie będzie o mnie zabiegał A ponieważ byłam w nim zakochana, to oczywiście powiedziałam TAK i od tamtego momentu jesteśmy razem i to bardzo szczęśliwi. Uważam że wieczne zwodzenie rzeczywiście nie ma sensu, tylko potrafi porządnie wkurzyć stronę starającą się. to prawda..:( tez mam(?) takiego facetta

Gość Jak z Edkiem to tylko z Edward
ze Zmierzchu ;)

Gość Ja chce randke z edkiem
tak...romanse o zmierzchu;) od rana.. do wieczora..

Gość A zatem, hmm, czytam watek i..
...Spróbuje podsumowac, bo widze, że zaczyna sie tu robic ciut zmierzchowo ;) 1. mezczyzni sa prosci jak budowa cepa :) 2. jak im zalezy to sie odzywaja i dzwonią // brak poruszonej kwestii facetów mniej śsmiałych ;) 3. Gdy sa zapracowani i zajeci swoimi niecnymi sprawkami- nie odzywaja sie i nie dzwonia ;D 4. Jesli ich przekaz nie jest spójny- oznacza to że mogą chcieć Cie tylko i wyłącznie "wyruchać" ;> 5. Mężczyźni maja swoje tajemnicze "ukryte powody"- to akurat gryzie się z punktem pierwszym ;)

Gość Hh.....
Powód------utrzymuje kontakt na wypadek gdyby mu z żadną inną nie wyszło. Jedyny prawdziwy mężczyzna to Edward z Twillight :)

Zgadzam się zapracowanie to tylko wymówka, jesli facetowi zależy to daje znać. Moj ma cięzką prace a mimo wszystko potrafi znaleźc chwilę, żeby do mnie napisać. Jesli facet nagle milknie na jakiś czas to jak dla mnie może kręcić coś na boku, albo nie być zbytnio zainteresowany.

Gość znajaca sie na rzeczy
Jesli mezczyznie zalezy, to ZAWSZE znajdzie czas zeby sie odezwac !!! Nie znajduje czasu, bo: - NIe zalezy mu na Tobie (czyt. oprocz latwego seksu, ruchacz) - Kreci z kilkoma na raz (czyt. babiarz, nie szanuje kobiet) - Jest po tanich kursach uwodzenia (czyt. manipulant i sciemniacz) Podpunkty czesto sie kumuluja !

Gość BeIla Cullen
& # 173; & # 173; & # 173; & s h y; & s h y; & s h y;& sh y ;& sh y; & s h y ; &sh y;& sh y ; dlatego najlepszy jest Edek

Gość BeIla Cullen
­­­­­­­­­­­ co jest kurwa

Gość BeIla Cullen
­­­­­­­­­­­ Edward bo: nie kłamie nie zdradza nie manipuluje wystarczy mu jedna do uja pana

Gość takietam/
zgadzam sie ze "znającą sie na rzeczy", od a do z. kilka miesiecy temu mialam ten sam dylemat co ty, ze niby mu zalezy, ale potrafi sie nie odzywac dlugo badz nieodpisywac....ze niby zajety. po krotkim czasie dowiedzialam sie ze jest zajety owszem, ale innymi laskami:) mam nadzieje ze z toba tak nie bedzie, ale miej sie na bacznosci kobietko;)

Gość znajacy sie na rzeczy
Brak czasu = inna kobita = zwodzenie

Gość dajcie sobie spokój z
imprezowiczami i babiarzami :D🖐️