Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajaca pytanie

Do tych, które choć trochę "rozgryzły" mężczyzn :)

Polecane posty

Gość I'm gay only
do zadająca pytanie ale o co tobie chodzi ? chcesz z nim stworzyć poważny związek czy tak sobie piszecie ?

Gość netowe znajomości są dziwne
..

Gość zadajaca pytanie
Srali muchy bydzie wiosna :D

Gość gfd
czy bardzo nieśmiały facet, który jest bardzo zauroczony pewna kobieta, może tak bardzo sie jej krepować, że nawet nie jest w stanie podejść do niej?

Gość nieśmiały nie podejdzie
d

Gość corobiąwobecobiektuzakochania
jakie sa obajwy tego gdy się zauroczą?

Gość zadajaca pytanie ma 15 lat
;);)

Gość zauroczenie to nie kochanie
Jak jest zauroczona to kolo jej sie sni albo o nim czesto mysli, to pierwsze objawy. Trzeba sie dowiedziec czy tak jest i wtedy ma sie pewnosc. Sprawdzone.

Gość nieszczęśliwy88
mnie żadna nie kocha :(

Gość nic dziwnego z takim nickiem
:D :D

Gość k j
A może sprawdza, czy Tobie na nim zależy, czyli czy się odezwiesz pierwsza, jeżeli on nie będzie. Czyli to w sumie podobne do Twojego sposobu myślenia(tzn czy się nie narzucasz). Możesz zrobić tak , że następnym razem jak Ty będziesz po takiej "przerwie" do niego pisała to napisz coś w stylu(tylko nie chodzi o to żeny nrzmiało zbyt serio) że nie daje znaku życia i zaczynasz się niepokoić i że następnym razem to jego kolej na odezwanie się. Moja koleżanka miała tak ze swoim w fazie kręcenia, nie wiem jak to dokładnie ustalili, ale właśnie mieli regułe'raz ja piszę pierwszy, raz ty" i naprawdę sie tego trzymali i nikt do nikogo nie miał pretensji ani poczucia narzucania się.

Gość k j
Możesz też napisać ro pod koniec rozmowy - jeżeli tym razem on zaczął, to napisz, że następnym razem to Ty się pierwsza odezwiesz; jeżeli zaczęłaś daną rozmowę Ty to napisz, że to on ma napisać pierwszy. I tyle:)

Gość pierd reklama herbal
to zalezy czy ktos pragnie byc w tym chlopem/baba w zwiazku czy nie. to nalezy ustalic zamias miotac sie jak dzieci i rozstrzasac czy sie odezwac czy nie. takie gierki w kotka i myszke sa dobre dla gimnazjalistow.

Gość zadajaca pytanie
Przerze

Gość ttaakk,,
zauroczenie to nie kochanie Jak jest zauroczona to kolo jej sie sni albo o nim czesto mysli, to pierwsze objawy. " dokładnie tak jest..

Gość njo;nkj56
to zależy jak długo milczy zwróćmy uwagę na to, że dla niektórych kobiet milczenie to 3 godziny jak milczy trzy dni to znaczy, że niezbyt mu zależy jak milczy pół dnia to jest zajęty poza tym istotne jest jak długo się znacie czy był już seks czy jesteście oficjalnie parą itd sretete

Gość eechhhhhhhhhhhh
jesteście jak dzieci :O

Gość A co to zmienia??
""poza tym istotne jest jak długo się znacie czy był już seks czy jesteście oficjalnie parą """

Gość zadajaca pytanie
Nie mam 15 lat, mam 40 :O

Gość a czego ty nie rozumiesz
Przecież faceci bardzo często stosują tzw. "złotą zasadę wyruchania baby bez zaangażowania"......polega to na tym że najpierw daje się kobiecie adorację , zainteresowanie , komplementy , zrozumienie i uwielbienie, .....a jak ona już się trochę przyzwyczai i zaangażuje....to wtedy....wycofuje się łaski w sposób niby że nie specjalnie, tylko zapracowany czy zajęty , ograniczenie spotkań czy kontaktów..............a wtedy oba zaczyna gonić króliczka i angażuje się coraz bardziej...to jest sposób na uzależnienie baby od faceta....i w rezultacie facet może wyruchać naiwna babę i sam się nie angażuje....czyli polowanie zakończone i można babę kopnąć w doooopę, .....tak to działa. Oczywiście jest to świadoma manipulacja, facet pewnie jest po podstawowym kursie łatwego uwodzenia dla seksu. Przegrywa ten kto wejdzie w rolę goniącego i uzależnionego....nie lepiej być uciekającym króliczkiem? No chyba że ci tez zależy tylko na tymczasowym seksie bez zobowiązań a potem... pa pa.

Gość ty wyżej jesteś bardzo głupi
ale nie chce mi się tego tobie tłumaczyć

powiem Co o co chodzi nam facetom (przynajmniej mi) Znałem jedną pannę,podobała mi się,starałem się wyciągałem ją na spotkania,wycieczki imprezy.Zakochałem się,nie miałem na myśli tylko sexu.Ona jednak nie dawała mi nigdy znaku że coś może być więcej między nami. Nigdy też nie inicjowała spotkań,ale jak ja zapraszałem to chętnie szła.Po dłuższym czasie stwierdziłem że to bez sensu i tylko się męczę.Zerwałem kontakt z dnia na dzień.Pomyślałem że albo jej będzie choć trochę zależało to się sama odezwie,a jak nie to widać byłem niechcianym adoratorem.Potem przypadkiem się spotkaliśmy,myślała że się obraziłem,ale nie miałem chęci z nią gadać,pozatym poznała jakiegoś ciecia w ładnym mercedesie.Nadal często o niej myślę ale rozumiem że tak już ma być w tym życiu że nie zawsze ma się to co chce. pozdrawiam.Faceta łatwo rozgryźć,ale tylko innemu facetowi.Kobiet nikt nie rozgryzie.

Gość zadaja pytanie
juz nie bede wchodzila na forum szukajac 'rady", uznaje swoj błąd :) Widze ze kazda sytuacje mozna rozpatrywac od inne strony- jedni mieli takie dowiadczenia, drudzy inne- kazdy bedzie stal po swej stronie barykady... Po to mam rozum i zdrowy rozsądek, zeby go używać, dzieki mimo wszystko za wszystkie komentarze (prawie ;) ).

Gość Do Marcina84wwa
Marcin, mogę się Ciebie poradzić w niektórych kwestiach na gg?

Gość zadajaca pytanie
jem kupe

Gość fafffa
zadajaca pytanie ---- i jak tam,co z tego wyniklo?

Gość Do Marcina84wwa
albo może maila podaj?

Gość zadajaca pytanie
Chciał sobie zamoczyć ;)

Gość Kokorn II
Marcin, dziewczyn to ty nie rozumiesz i dlatego uciekła ci partia, co się pewnie szanowała i była z tych staromodnych co sama nie zarywa do facetów.

Gość otóż to
:O