Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinax1

dziewczyny prosze o pomoc

Polecane posty

mam zamiar kupic kiecke na sylwestra o taka http://allegro.pl/h-m-sukienka-let-s-party-rozm-36-s-sylwester-i1338149348.html z tym ze nie wiem czy bede w niej dobrze wygladac bo waze 70kg przy 172cm wzrostu,mam bardzo waska talie co uwzam za moj atut i w tej kiecce wygladaloby ok ale moj problem to grubsze uda! szczerze ubierac czy nie? mysle zeby ubrac do niej czarne rajty kryjace co optycznie wyszczuplilo by nogi napiszcie cos plissss

Gość Aniullllla
Dlatego wole nie kupować na oko tylko z możliwocia przymiarki

ale ja mam zamiar kupic w sklepie ,oczywiscie ze musze przymierzyc, pytam bo nie chce narazac sie na krytykujace pod nosem " kolezanki"

Gość NIE CHYBA NIE ZA BARDZO
mysle, ze jak masz masywne uda to powinas miec troszke dluzsza sukienke po za tym nie wiem jak z biodrami, ale ta sukienka na pewno je poszerzy i nie jestes tez zbyt wysoka a to ladnie by lezalo na dlugich szczuplych nogach

dziekuje za odpowiedz szczera , a z drugiej strony tak mysle to po co robia te sukienk nawet do rozm 44!wydaje mi sie ze te wieksze rozmiary potem im zostaja

Gość NIE CHYBA NIE ZA BARDZO
ja ci powiem tak.. sama nie jestem szczupla i moj rozmiar na dole jest wlasnie 44. Mam 175, ale przeciez musze sie w cos ubrac. I nie koniecznie we wszystkim wygladam super, ale czasem nie ma wyjscia wieloryba ciezko ukryc pod jakimis laszkami a w workach nie bede chodzic. Czasem wygladam mniej korzystnie w tym co kupie w porownaniu do szczuplutkiej, ale no coz., takie zycie ty zapytalas jak bedziesz wygladala odpowiedzialam szczerze na pewno nie jak ta babka na focie, ale nic nie szkodzi sie w to ubrac nawet jak kawalek grubszego uda bedzie wystawalo 70kg to nie katastrofa:) ale na wszelki wypadek popatrz nad czyms jeszcze bo w sumie ta kiecka sama w sobie srednio mi sie podoba ale wazne ze w miniowke taka wiesz fest nie chcesz sie ubrac:)

dzieki:) trzymasz mnie na duchu! wiem wiem jak to jest w wiekszym rozmiarze wlasnie,ze nie zawsze wygladamy fajnie, stresuje sie jak nigdy ,bo wiekszosc kolezanek jest b.szczuplych tylko ja jestem hmmm okraglejsza. i chcialabym tez wygladac fajnie, nie chce czuc sie przy nich no wiesz o co mi chodzi.mysle tez o dluzszej tunice i o leginsach do tego kozaki na wysookiej szpilce. my baby zawsze mamy problemy