Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciaa200

paczka priorytet...ile idzie??

Polecane posty

Gość kiciaa200

witam zamowilam na allegro sukienke, w ktorej mialam zamiar isc na Andrzejki, wplacilam kase na konto w poniedziałek, sprzedająca mi napisala maila ze we wtorek rano wysle przesyłke paczka priorytetowa, jezeli jutro nie dojdzie to sie zalamie. wiecie ile taka paczka idzie nasza poczta???? jest szansa ze jutro dostane?

Powinna iść jeden dzień. To znaczy jeśli została nadana we wtorek rano to powinna dojść w środę. Z tym, że to jeszcze zależy z jakiej poczty i na jaką. Jeśli z jakiejś małej wsi na małą wieś to czas się wydłuża.

Gość kiciaa200
kurcze, paczka idzie ze wsi do miasta;( ale mam pecha, mam nadzieje jeszcze na jutro

Dowiedz się u sprzedającej czy na pewno wysłał i polecam przejść się na pocztę czy przypadkiem tam na Ciebie nie leży. Niestety czasami listonosz "zapomina" zostawić awiza.

Gość nesi52
ja tez radze isc na poczte z nr paczki, ostatnio u mnie awizo tydzien lezalo.. zawsze przywozili a teraz chociaz bylam ciagle w domu nie chcialo im sie... nigdy wiecej poczty polskiej

Gość kiciaa200
ok dzieki, jezeli nie dojdzie do jutrzejszego popołudnia to przejde sie na poczte.moze akurat bedzie...