Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick mam ale nie zaczerniam

"Wartościowi ludzie nie są samotni" zgadzacie sie z tym?

Polecane posty

Gość nick mam ale nie zaczerniam

czasami słysze lub czytam gdzieś taki pogląd ja raczej zamieniłambym słowo wartościowi na fajni,przebojowi...

Gość Angela*.
Zależy co dla kogo jest wartością.

Gość ...---_____LOVE
możliwe, że tak jest

Gość prawiczy prawiczek 28
też tak myślę ciekawi, aktywni, niezaburzeni ludzie naturalnie poznają innych i wchodzą w związki. Beż żadnych wymuszonych podrywów i cudów na kiju

Gość =centurion=
tak jedynie sobie tłumaczą tzw."wartościowi" nieumiejętność znalezienia i życia z drugim człowiekiem....:P

chyba czytać nie umiesz :D Przeciez to nie jest temat: jestemmmmmmm xxxxx wartościowy prawiczeeekkkkkkk lat 20 i nie mam dzieczyny a jestem taki wartościowyyyyyyyyy. gópier dizifffkli

ładni przebojowi wygadani oznacza ze ktos jest wartosciowy ? :O dobra w takim razie jestem smieciem :D

Gość huihu
wrecz przeciwnie. 99% cwaniaczkow, pustych, powierzchownych ludzi jest w zwiazkach, za to ci naprawde wartosciowi, ktorzy nie zadawalaja sie byle kim i chca zwiazku opartego na czyms wiecej niz seks sa sami, bo trudno spotkac osobe o podobnym stosunku do zycia.

a co znaczy wartościowi? Wartościowi często są samotni , ale są to a-społeczni z problemami emocjonalnymi, nie wierzący w związki, tacy którzy się zawiedli, tacy któzy po prostu nie trafili są samotni to ja jestem ale uważam że jestem wartościowa tylko "inna" mam inne wrtości niż większość kobiet, nie marzę o dzieciach, ślubie i o byciu zoną...mam to w dupie, facet nie potrzebny mi do płacenia rachunków, mam mnóstwo zainteresowań i jestem bardziej wartościowa niż przeciętna żona...tylko że facetom wcale nie zależy na inteligentnych samodzielnych jednostkach, któe realizują swoje pasje, wol.a coś łatwiejszego...nie trzeba być tak oczytanym , mądrym i nie trzeba sie wysilać za bardzo, karnet na solarium wystarczy dla lubej

Gość mroczny pan
przeciwnie

Gość in my opinion
przeciwnie... no_leaf_clover: jesteś zakompleksiona a nie wredna,pusta i brzydka... chociaż ta "pusta" intryguje

Sorry ginjal ale twoja wypowiedź sugeruje jakieś problemy emocjonalne :( Ta agresja do innych kobiet i facetów. Zdrowi ludzie nie muszą epatować taką wartościująca oceną na forum bo ich zdrowa samoocena ich do tego nie zmusza. TO NIE JEST ATAK NA CIEBIE Zastanów się czy to nie jest twój problem. Bo dziwne, żeby dobrze wyglądająca, mająca zainteresowania (czyli w domyśle aktywna) osoba miała problemy w znalezieniu kogoś dla siebie.