Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredotawkurzona

Jak utrzeć mu nosa - zrobił mnie w balona i zaraz tu będzie... ] : - >

Polecane posty

Gość wredotawkurzona

Wciskał mi kity, że nie podpala papierosków, a tu wyszło (oczywiście nie od niego), że jednak tak. Jak mu dać "popalić"?:classic_cool: Macie jakieś oryginalne pomysły? :D Dodam, że smarkaczem (bynajmniej w metryczce) nie jest. Zabraniać mu niczego nie będę, ale zasady swoje mam i w ciula lecieć nie dam! :classic_cool:

Gość jdshf.ldsf
co??? ja pierdole, mam nadzieje ze jestes yebnietą nastolatka bo nie wierze ze dosrosły czlowiek tak sie moze zachowywac...

Gość taaaasooobieeejaaa
omg :p zapal przy nim i poczestuj go:D

Gość Iza87
Kurva, jak ja tego nienawidze, ze ludzie w zwiazkach musza sie oszukiwac, bo ich drugie polówki sie wkurzaja o takie pierdoly. Jakbys mu nie robila wyrzutów i nie darla ryja to by nie musial klamac. A skoro jest dorosly to moze palic jak ma ochote, to jego indywidualna sprawa. Powiedz mu, ze nie moze palic w domu i zeby myl zeby jak ma sie z Toba calowac po fajce, ale nie zabraniaj mu, do pierona, palic zupelnie. I potem sie dziwia, ze nie ma zaufania w zwiazku. A jak moze on byc szczery z Toba jak mu robisz maniany o glupie podpalanie???

Ja pierdole, czytajcie tępe idiotki ze zrozumieniem:o niczego mu nie zabraniam i nie zabraniałam, to on się chowa po kątach z paleniem jak małolat. Kto was do klawiatury dopuścił, kurwa :o A nawet jeżeli stricte samo palenie by mi nie odpowiadało i przeszkadzało, izo87, to sprawa nie jest indywidualna. Kopcenie ma wpływ na wszystko, także na płodność a planujemy dzieci. "i zeby myl zeby jak ma sie z Toba calowac po fajce," - to dopiero dziecinada, nadinterpretująca (skąd ty w ogóle wzięłaś to że robie mu jakiekolwiek wyrzuty i "dre ryja") prostaczko 🖐️