Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorzkie zale

doradzcie prosze:(

Polecane posty

Gość Gorzkie zale

Cześć, mam dość poważny problem. Pytam was tutaj bo wiem, ze mozna tu spotkać rzeczowe osoby. Zawaliłam studia (stres) tak bałam sie egzaminu ze do niego nie podeszlam:( i teraz nie wim co robic, czy zaczynac studia od poczatku, czy isc do szkoly policealnej i skonczyc kierunek ktory zawsze mnie intersowal- fryzjerstowo. Wiem ,ze z tego bede miala pieniadze, a studia jesli zrobe to tylko dla papieru. Boje sie tylko czy nie bede miala problemu ze znalezieniem pracy. Jak mnie otoczenie odbierze, ze nie udalo mi sie ich skonczyc? Nie wiem co zrobic, doradzcie.

Gość dfdefefrete
idz na fryzjerstwo. ale kurcze, jak to przez 1 egzamin nie skonczylas studiow? a nie mozesz i tu i tu sie uczyc? co to za studia? moze mozna je robic zaocznie. idz na fryzjerstwo, z tego jest niezla kasa a studia i tak cie nie kreca.

Gość babcia jadzia
olej otoczenie, jeśli twoim powołaniem jest fryzjerstwo to idź do policealnej i rób co lubisz (zarobisz pewnie więcej niż niejeden po studiach)

Gość Gorzkie zale
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość Gorzkie zale
Studia byli na raczej nie przyszłościowym kierunku, ale wiadomo jest papier. Sama nie wiem, jedni mowa zrobisz studia to łatwiej znajdziesz prace, pracodawcy inaczej patrza itp. Nie chce czuc sie gorasza od innych ze nie zrobilam studiow. Zreszta moge je zrobic pozniej w wieku 27 lat np? Czy jest sens?