Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyznawać się ;)

Która z was o tej porze roku nie goli nóg albo rzadziej goli pachy?

Polecane posty

Gość it could be wrong
ja tam sie nie gole... tylko pod pachami :P i tak nigdy nie bede w zwiazku to co sie meczyc? :)

Ja golę nogi, pachy i nietylko ;p przez cały rok. Nogi to pół biedy, ale pod pachami zawsze! przecież nieogolone pachy się intensywniej pocą... blee. I nogi też golę w zimie, bo chodzę na aerobik a poza tym, jakieś nagłe wyjscie wpadnie i co? Rozumiem jak są tak tydzień po goleniu jeszcze, są króciutkie i ich w zasadzie nei widać, ale nigdy jeszcze nei zapuściłam na nogach długich włosów. Obojętnie czy zima czy lato. Nawet jak nie chodizłam na basen czy aerobik. To po prostu nie do pomyślenia dla mnie.

Gość kućka
latem golę nogi co dwa-trzy dni, pachy zależnie od tego jaką mam bluzkę założyć. w zimie pach i nóg nie golę, no chyba, że wiem ma przyjechać mój chłopak to wtedy. okolice bikini golę niezależnie od pory roku tylko wtedy jak wiem, że ma przyjechac chłopak. Pięty wygładzam oraz maluje paznokcie u nóg tylko wtedy, jak wiem, że ktoś będzie je oglądał. u rąk paznokcie mam pomalowane zawsze. czasami zwyczajnie mi się nie chce. nie rozumiecie tego? ja nie wierzę, że są kobiety które te wszystkie rytuały wykonują codziennie. wiecie ile to czasu zajmuje? np teraz mam dwa dni wolnego, i nie kąpię się. rano umyję zęby i tyle. daje sobie odpocząć. po pracy jestem tak padnięta, że nie chce mi się myć. czasami robie w ten sposób, ze nie kąpię się wieczorem tylko rano umyję pachy i już. ale mam do was inne pytanie, bo ja noszę codziennie wkładki higieniczne i noszę taką całą dzień, czasem położę się w niej spać i rano zdejmę, a wy kobietki jak? bo wiem, że są takie, że w ogóle nie noszą, to już dla mnie hańba.

Gość ja natomiast h
pachy musze miec gładkie o każdej porze roku, nogi, zdarza mi się przez okres zimowy golić raz na 2 tyg, ale jak tylko zobacze dłuższy zarost na nogach - koniecznie musze sie pozbyć

Gość ja pier.......
kućka to jakaś świnia ;/

Gość ja natomiast h
kurwa nie wiem jak można być takim brudasem jak kućka, to już przegięcie

kućka to chyba jakas prowokacja? Wkładka higieniczna 24h/dobę? efekt ten sam jakby jej nie zakładać i majtek nie ściągać przez dobę (nawet do spania te same gatki). Przypomina mi się moja dawna koleżanka, którza też zawsze mówiła - "mam randkę, muszę się wykąpać"... - NO COMMENTS. dziewczyny, a czy Wy się dobrze "czujecie" z tymi zbędnymi włosami zapuszcanymi na zimę?

Gość kućka
zamknąc paszcze debile i nie obrażać mnie, nie jest to prowokacja bo nikt mnie tu nie zna więc piszę szczerze. ale ja nie czuję zeby brzydko pachniało przez ta wkładkę, i może bym ją zmieniała ale zwyczajnie zapominam, a jak śpie w niej to oczywiscie te majtki z dnia też. mimo wszystko majtki zmieniam codziennie rano. nie wiem czy to lenistwo czy zmęczenie, ale powiem wam coś jeszcze, tylko nie myślcie , że to prowokacja. mam problemy z nerkami i od czasu do czasu tak silne zapalenie pęcherza, że w nocy muszę wstawać co 3-4 godziny, ale żeby sie nie rozbudzać mam koło łóżka słoiczek i tam robię siusiu, po prostu jak się tak przebudzam i latam do łazienki w te i wewte to na drugi dzień jestem zakręcona.

mi to przeszkadzaja wlosy pod pachami i wychodze z zalozenia ze anty perspirant nie dziala jak ten pot osadza sie na tych wlosach.bikini to jak czeka mnie wydarzenie z mezczyzna albo basen a chodze na basen dosyc czesto wiec golone regularnie jak nogi.choc nogi to mi kompletnie wisza czy sa czy nie,partner mnie za to karci wiec mobilzuje sie zeby jednak dokonac tej czynnosci bez wzgledu na pore roku

Gość goraca kąpiel, aspiryna, winko
ja gole tak samo jak zawsze. włosy pod pachami bardzo przeszkadzają, a te na nogach.... jak sie dotkne i je czuję to czuje się taka zaniedbana.

Gość ja pier.......
kućka ile ty masz lat 15?

Gość lkdd
Zimą nogi i bikini golę co tydzień, pachy co drugi dzień. Latem nogi i bikini golę co 2-3 dzień, pachy codziennie. Mam nadzieję że kiedyś będzie mnie stać i wszystkie te włosy usunę sobie laserowo.

ja pier.. jak moze miec 15 lat skoro pracuje.kobieta nie dba o Siebie,tylko zyje z wygody i czasu.nie chce jej sie wiec tego nie robi,mycie sie jest tez poswieceniem kilku minut,moze dla niej lepiej obejrzec koncowke filmu,przeczytac kilka stron ksiazki a moze po prostu wczesniej isc spac.kazdy ma swoje priorytety.Twoim jest mycie jej nie koniecznie.

Gość lkdd
kućka- o kurwa. Ma dwa dni wolnego i nie kąpie się. Jesteś brudasem i już! Dla mnie każdy, kto nie bierze prysznica codziennie jest leniem i syfiarzem. Masakra.

Gość lkdd
Żeby ludziom żyło się lepiej to fajnie by było żeby dla każdego codzienne mycie się było priorytetem...

kućka -jej wypowiedz to prowokacja jak nic,chciala jedynie wzbudzic kontrowersje na topiku.jednym slowem udalo jej sie

Gość kućka
mam 22 lata ludzie nie przesadzajcie bo na co dzień nie widać ze jestem taka,w pracy zawsze makijaż itp nikt się nie domysla a już na pewno nie moj chlopak ktory czesto mowi ze tesknil za moim zapachem :D ogólnie jestem ładna i atrakcyjna. o słoiczku też nikt nie wie, ale to juz sprawa zdrowotna

wystarczy sam fakt jazdy komunikacja-osoby ktore sie nie myja i brak mozliwosci otworzenia okna.i jedz przez np pol godziny takim pociagiem czy autobusem-tlok a Ty musisz znosic te zapachy

Gość kućka
to nie jest prowokacja, napisałam szczerze jaka jestem. gdyby to była prowokacja napisałabym np że noszę majtki miesiąc a tak nie jest bo zmieniam je codziennie. czasami nie chce mi się myć i zadbać o siebie, robię to jak muszę

mieszkam z facetem.wiec regularna depilacja ale czasem gdy nie ogole intym miejsce nie mam ochoty sie kochac, ale mojego faceta to kreci, a mnie krepuje, wiec zadko moze sie cieszyc tym widokiem, ale czasem, nogi i pachy gole regularnie. kąpie sie tez codziennie wkładki przez calą dobe?masakra....bielizne tez zmieniam regularnie. ehh..

Gość kućka
jak gdzieś wychodzę to się umyję, nie śmierdze w tramwaju, nie myje sie jak jestem sama w domu kilka dni i wiem ze nie musze

kilka dni nie myje bo nie musze?a jak sie wtedy czujesz? rozumiem wspinasz sie na jakis tysiecznik ludzie nie maja mozliwosci sie umyc ale z wlasnego wyboru?!

Gość kućka
ale jak nie wychodze i nikt mnie nie widzi to po co??? o jest max 2 dni

Ja cały rok golę:) w końcu mam męża i chce być zadbana:) co za lenie:P

Gość to nie zmienia faktu ze jestes
syfiara i szczasz do słoika :D jeszcze sie tam zesraj wieniaro :d

Gość buahahahhhahhajno
hahaha

Gość do kućka
ale zaniedbanaj jestes

Gość wszystkie tutaj takie są
:)