Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martux

Jeszcze jeden temat z Jagodą w nazwie i mnie trafi

Polecane posty

Załóżcie se nowy dział o tytule "Walić Jagodę" czy coś, a nie zasyfiacie całe forum "ciąża, poród, macierzyństwo".

mnie się zdaje, że jedna i ta sama przewrażliwiona osoba odświeża wszystkie stare wątki

no te tematy z jagoda to juz wymiotuje nimi ile tego jeszcze zaloza jagoda wstretna ale kobiety podszywajace sie pod nia 4 innymi nikami z gwiazdami z kropkami chyba tez im brakuje 5 klepki :O

sorry, ale mało mnie to obchodzi! Jestem na forum o ciąży i macierzyństwie, nie Jagodzie! :S

Gość fgrfr
nawołujesz do niezakładania tematów z Jagodą w tytule a właście sama to zrobiłaś już trafił cię szlag czy jeszcze twoja wlasna glupota do ciebie nie dotarla?

Gość Ella.k
podpisuje się pod postulatem! Ręcami i nogami :D

niektorzy nie lubia jagody i ok, ale ja 100x bardziej nie lubie tych co non stop pisza o jagodzie :/ zalosne nie maja nic innego do powiedzenia czy co? bawi ich to? to dopiero jest beznadziejne i debilne w kolko pisac o jednej osobie nawet jej nie znajac :/ moim zdaniem te co tak sledza jagode to istne wariatki

myszsza ja tez tak sadze ona maja na jej punkcie chyba jakies podniecenia az smiac sie chce jak jagoda to jagoda tamto,kurwa jestescie kobietami a pokaujecie jakbyscie byly nie wyzyte brak slow dajcie jej spokuj i tyle,niczym to nie doprowadzi jak bedziecie tak po niej jezdzic tyle!!!!!

Gość niestety ale nicccc juz
jagoda jest pierdolnieta ale mamuski podniecajace sie wyszukiwaniem jagody sa jeszcze bardziej zalosne :O

Gość bukaa
Myślę, ze gdyby ją zignorować, to dałaby sobie spokój. A tak powstają kolejne tematy, ona na nie wchodzi, rzuca wyzwiskami, bo ja to bawi i tak to się kręci. Nie reagujcie na zaczepki Jagody, to jej się znudzi.

Gość mamałazja
A ja nie kapuje, skąd nią podnieta! Robi se dziewczyna jaja, polewa i prowokuje a "wszystkich" to kręci... :/ Chore to jakieś. I też mam dość. Wczoraj na jednej tylko stronie było 6 tematów z Jagodą w tytule :/