Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaawooooow1

Pomozcie !!!! On tak mi sie podoba ze nie moge normalnie!!!

Polecane posty

Gość onaawooooow1

w propozycjach znajomych na nk pojawil mi sie pewien chlopak doslownie cudowny , moj ideał. mam 18 lat a on jest rok mlodszy, kojarze go z gimnazjum ale teraz zrobil sie taki przystojniak ze szok normalnie! wydaje mi sie ze nie ma dziewczyny bo przy zdjeciach nie ma zadnych pinezek z dedykacjami , wspolnych zdjec z zadna dziewczyna ani innych chuji muji jak to przewaznie w tym wieku bywa :D a galerie ma otwartą wiec to wiem, chociaz nigdy nie wiadomo, a sprawdzic na 100% nie moge bo reszte wszytsko ma poblokowane takze nie sprawdze tego po komentarzach czy czymś w tym stylu... ale tak mi sie on podoba że ohhhh. a więc: co zrobic zeby jakos cokolwiek zacząć kręcić do niego???? pomozcie ....myslalam nad wiadomoscia z jakimis komplemantami na temat tych jego zdjec ale hmm wstydze sie /boje ze nie odpisze i tylko sie zbłaźnie lub ze mnie wysmieje. albo ze zaprosze go do znajomych ale jakby odrzucil to juz całkowita poracha by była.... także nie wiem :P pomozcie cos.... podajcie np treść wiadomosci ktorej moglabym wyslac... zreszta samo to ze ja jako dziewczyna pierwsza bym napisała wydaje mi sie beznadziejne .....heh.. czekam na rady . pozdro!

Gość onaawooooow1
chyba tak zrobie chcociaz jeestem troche nieśmiala ale dla niego zrobie wszystko

Gość onaawooooow1
nie no pytam powaznie wyzej to podszyw