Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gfk

sex po...ciąży

Polecane posty

czy ma ktoś problem z sexem 14miesiecy po porodzie tzn tak dlugo zwlekam:(

Gość izka.87
powiem ci ze jeszcze niewiem jak to jest rodze za 2 tygodnie ale ty chyba za dlugo czekasz do 6 tygodni chyba niemożna ale boisz sie że bedzie bolało,czy nie masz ochoty: )

ja się bałam że będzie bolało - pierwsza próba zakończyła się niepowodzeniem, ale jakoś 10tygodni po się kochaliśmy.

14 miesięcy? A masz jakieś problemy ginekologiczne czy po prostu się boisz?

hmm ale czego dotyczy problem, fizycznosci czy psychiki?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja czekalam prawie 3 miesiace...powod? totalny brak ochoty, strach i potworne zmeczenie...zmeczenie takiego stopnia, ze kiedy pomyslalam, ze ta godzine czy 2 ktore mam spedzic z mezem gdy mala spi wole zainwestowac w sen, bo nie wiadomo czy znow nie bede spala 2h w nocy...po 3 miesiacach libido poszlo w gore:) zobaczymy na jak dlugo...

o kurcze to chyba tylko my z mezem tacy niewyzyci :-P mimo ze do samego konca sex byl , to gdy tylko przestalam krwawic (2 tygodnie od porodu) i polozna powiedziala ze wszystko jest ok od dolu (nie mialam szwow) to zaczelismy sie kochac

Gość Evi ktory to
miesiac ciazy na zdjeciu?

Gość 00000000000000000000000000000
Evi poważnie to piszesz? Po 2 tyg? Nieczekałaś aż rana na macicy się zagoi? Przecież zakażenie się może wdać.

powaznie ja nie bylam cieta, nie peklam, nie mialam szwow, wszystko wygladalo jak przed ciaza :) tak szczesliwie mi sie udalo :) wyjsc z tego calo, zreszta przy 1 porodzie tez tak wyszlam calo, ale czekalam bite 6 tygodni bo tyle plamilam

Gość sex z wiadrem?
?? po SN nie ma sexu, albo jest ale męża z kochanką bo nie z tym wiadrem w kroczu :o wprost ci tego nie powie ale...

Po niekat w psychice tez mi to siedzi:(ale najbardziej martwie sie ze tam wszystko wygl inaczej(wyglad pochwy)boje sie ze jest ona teraz duza maż ciagle mnie meczy a ja tylko mu mowie NIE.mam nawet problem zeby tampon włozyc.I wydaje mi sie ze pochwa jest duzo wieksza bo zcesto mi sie w niej powietrze zbiera co jest uciazliwe:(((((

Gość lady B
ja 2 tyg po :P też. z tym, że miałam cc.

minia85 wszystko sie niby dobrze zagoiło ale jakos sie boje:(

zazdroszcze:))a u was tez sie zmienil wyglad...lekarz pow ze tylko u 30%kobiet nic sie nie zmienia i czy macie wrazenie ze jest wieksza:(