Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wer123

jestem łysy nikt mnie nie chce :(

Polecane posty

Gość wer123
milo to słyszec :)

Gość Seki22
Też mam ten sam problem zacząłem łysieć w wieku 20 a maiłem gęste czarne włosy dziś mam 22 lat i prawie łysy jestem więc gole się na 0 bo nie będę zakrywał ostatnimi włosami swojej łysiny...Ogólnie to przeżyłem straszną depresję miałem zamiar nawet iść do psychiatry ale jakoś się z tym uporałem choć dalej mam kompleksy myślę że wszyscy się gapią na mają łysą pałę :-(...ale tylko to mię trzyma że wmawiam sobie że inni mają gorzej np.niewiedzą,jeżdżą na wózku lub mają nowatory...Ojciec ma 50 lat i ma włosy ale dziadek ze strony matki w wieku około 30 lat stracił włosy a że pokolenie słabsze teraz jest to tym sobie tłumaczę moją stratę w wieku 20...:-( O golnie to wyglądam tragicznie w łysinie... przynajmniej wagę i wzorst mam dobry 182cm/74kg...ale co to mi daje ogólnie to postanowiłem do końca życia będę singlem nie chcę by mój potencjalny syn przeżywał to co Ja teraz przeżywam a po drugie kto by tam mnie chciał...Jak ja nawet sam siebie nie akceptuję... Jest taka piosenka że niektórzy umarli za życia...

Gość asdafdfsed
Ja na szczescie nie mam problemu z łysieniem. Współczuję wam, kalectwo do końca życia.

Gość Seki22
asdafdfsed dzięki za wyrazy współczucia...mój kumpel (23lata) też tak łysieje jak Ja to on sobie zrobił zdjęcie na parkingu dla niepełnosprawnych ale wydaje mi się że trochę przesadził...chociaż...jeszcze zapomniałem napisać że miałem zamiar iść do zakonu ale też bym się tam źle czuł bo nie czuję powołania... Wiem że to wygląda jakbym nie był facetem tylko jąkać c.pą ale wierzcie mi że to daje po psychice oj daje...

Gość małaczarna22
Chyba zartujecie !!! ja mam fetysz na łysych facetów! Dziwnie, nie myśląc nawet o tym tylko tacy się mną interesują a ja nimi np na imprezie, a po czasie sobie przypominam, że znowu łysol mi sie trafił! bardzo podniecająca jest łysina i przejeżdżanie pazurkami po głowie łysego faceta.. mmmmmmm :) Na pewno jest wiele takich kobiet jak ja, które uwielbiają łysych mężczyzn:) pozdrawiam!

Gość seta
Hmmm powiem ze macie nierówno pod sufitem... Widać odrazu ze jedyny Wasz atut to wygląd zewnętrzny i skoro "podupadł" to uwazacie się za zero... To przykre, ale skoro prawdziwe to i ja Wam wspolczuje... Sam mam rzadkie włosy, coraz bardziej i niebawem obetne je króciutko bo nie będę czesal się na pożyczkę, mam 28 lat, jestem wysoki i nie wygladam jak wypłosz i nie będę się łamał z tego powodu, ciekawie mnie tylko reakcja najbliższego otoczenia :-) Myślę ze akceptacja najbliższego otoczenia jest najważniejsza bo zapewne nawet gdy mieliscie włosy to za herosów nie uchodzi liście... dlaczego tak uważam? Bo gdybyscie byli to teraz mielibyscie wartościowe partnerki, byli bycie w szczęśliwych związkach kochani za charakter to włosy nie miałyby tu żadnego znaczenia. Ale jeśli nie macie osobowości to i włosy Wam nie pomogą... Pozdrawiam

Gość gość
Ja tez wylysialem w wieku 19 lat i tez bylem zalamany. Dzis mam 40, wygladam jak zlodziej i kryminalista i wiecie co? Takiego powodzenia to ja w zyciu nie mialem, i wcale nie leca na mnie jakies barbie z disco tylko naprawde wrazliwe kobietki. Wiec jak moja rada wam nic nie pomaga to z czasem sami sie przekonacie na wlasnej skórze. Ale na to trzeba kilku lat a nie miesiecy.

Gość gość
jak poznalam mojego meza to byl calkiem lysy, podobnie zaczal lysiec po 20. Mi to zupelnie nie przeszkadzalo, i nadal nie przeszkadza.

Witaj! A może wykorzystaj swoją łysinę? Nie przejmuj się i bądź sobą! Zapraszamy do nas! Mamy agencję nietypowych modeli, szukamy ludzi ciekawych, wyjątkowych, prawdziwych, a nie ideałów z Photoshopa. Wejdź na www.modelnomodel.com i zgłoś się do nas! A jeżeli jesteś z Warszawy lub okolic, zapraszamy na Wielki CASTING - najbliższa sobota i niedziela (25.10.2014 (10:00-15:00) i 26.10.2014 (15:00-21:00), Studio CUKRY, Ogrodowa 31/35. Pozdrawiam serdecznie, Agata@modelnomodel.com

Gość gość
:(

Gość gość
mój facet jest łysy i na powodzenie nie narzekał nigdy

Gość Mariusz Z
Ja stracilem wlosy w wojsku przez radary w wieku 22 lat. katorgi przez to przechodziem. Obecnie mam 38 lat i kocham swoja glowe. Nie mam kompleksow wrecz przeciwnie sam zartuje w tych tematach. Widocznie tak ialo byc. Tne sie na zero. Nie wiem czy ludzie inaczej na minie patrza. Nie wiem. Panowie glowa do gory w koncu facetami jestescie i musicie lysiec.

Gość Asik

Ja tam uważam, że to bardzo seksi. Mój facet kiedyś był łysy, i dalej się tak goli na zero, ale wygląda jakby miał wszystkie cebulki włosowe na miejscu. Zrobił sobie taki zabieg mikropigmentacji na głowie. To taki rodzaj płytkiego tatuażu, takie mikro kropeczki, wygląda jakby miał normalnie włosy... Można wygooglować centrum mikropigmentacji pod Warszawą, bodaj mikrohair pl