Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymon car

wybaczyłem zdrade a teraz....

Polecane posty

Gość szymon car

ponad 4 miesiące zdradziła mnie dziewczyna wybaczyłem jej to a teraz pisze mi w smsach że ja jej nie ufam że się jej znudziłem i żebyśmy zrobili sobie przerwe wku****** mnie to i nie wiem co zrobić z tym faktem

Gość no jakk?
jak nie ta to inna.

Gość szymon car
to nie takie łatwe

Gość szymon car
chyba kupie paczke landrynek i zjem w samotnosci popijając orężadą z biedronki za 1,19 w ten sposob oslodze sobie to co stracilem a cale swe uczucia przeniose na płeć męską bo zadnej babie juz nie uwierze

Gość dzifny
jak ty siebie nie szanujesz, to ona na pewno nie bedzie

Gość szymon car
fajnie że ktoś się wypowiada pod moim pseudonimem

Gość lkmsxkl
Ja tez wybaczylam, bylam oszukiwana przez rok . Od dawna miqlam jakies przeczucia, ale w sumie kazdy dzien chial spedzac ze mna, a mimo to potrafil flirtowac... W czasie jego pracy ona przychodzila, pisali smsy, rozmawiali czesto ... Najgorsze jest to, ze mnie nie raz widzala, , znala itp. Nic jej nie przeszkadzalo, jemu chyba tez ... Jak to przezywasz czy tak samo jak kobiety . Np. ja kazdego dia sobie o tym przypominam , czasem przed snem jak sobie rpzypomne to nie moge usnac, mecza mnie czasem te mysli, i sie czesto zastanaiwam czy dobrze zrobilam, i jak to bedzie , czy keidys znow to zrobi. Wiem napewno, ze 2 raz bym nie wybaczyla . Myslisz o tym ? Mojego chlopaka tez wkurza , z emu nie ufam teraz..., ze czasem o tym mysle. Ale proszac mnie o wybacznie, o to bym wrocila, wzial ten ciezar na siebie, musi sie liczyc z tym , i zapracowac na zaufanie...

Gość lkmsxkl
ile jestescie razem ? Uwazam, z enie powinna tak robic, wiadomo, ze to ja moze denerwowac, ale powinna walczyc z tym, w koncu to wynik jej pracy , tego jak Cie potraktowala... A przerwy to kto jak kto, ale chyba ty powinienej sje bardziej rzadac niz ona ... Zrob jak czujesz, ale ja wuazam, ze powienies pwoiedziec ok i nie pokazywac jeje emocji. Ja bym sie zgodzila, ale nie wiem czy bym juz wrocila do takiej dziewczyny , ktora rani, a potem jeszcze prosi o przerwe .

Gość dfdefefrete
ona zdradzila. ty powinienes jej zaufac, ale to ona powinna sobie zasluzyc na to by znow jej zaufac. powiem co tak. powinienes jej odpowiedziec cos w tym stylu " wiesz ze nasz zwiazek nie jest tak silny jak na poczatku, nie jest to moją zaslgą. owszem powinienem bardziej ufac ale to ty powinnas sobie na to zasluzyc. nie robisz nic by było lepiej, jesli chcesz tej przerwy to ok, tylko nie wiem czy drugi raz będę chciał wracac do tej samej rzeki. mam nadzieje ze dobrze sobie to przemyslalas" słucjah powinienes ja olac lekko, moze wtedy cos do niej dotrze. jedno jest pewne, jesli teraz jej ulegniesz i bedziesz blagal i prosil z enie chcesz przerwy to bedziesz stracony na zawsze, ona nigdy cie juz nie bedzie szanowala i moze to nie ladnie zabrzmi bo to nie o to chodzi w zwiazku ale jej bedzie na wierzchu, dobrze ci radze. jesli ona chce przerwy czy tam konca. jesli teraz sam siebie nie bedziesz szanowal to zobacz ona doperowadzi do tego ze nie dosc ze cie zdradzial to jeszcze teraz ty bedziesz skamlal by ona przy tobie zostala. jestem kobieta, zdradzona, wiem co mowie. nie daj jej sie. jesli chcesz by ten zwiazek przetrwal nie pozwol jej na za duzo. niech sobie nie mysli.

Gość szymon car
często sobie o tym przypominam