Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilajna

żałuję... ale już zapóźno

Polecane posty

Do niedawna byliśmy razem. Teraz minęło trochę czasu i ja jestem z kimś, chociaż nie mam takich motyli w brzuchu jak wcześniej i On też kogoś ma. Czasem rozmawiamy. Jestem zazdrosna. On jej daje wszystko i tylko nie wiem czy sam tego chce. Ona jest od niego starsza. Kiedy rozmawiamy On jest inny, ma mi za złe, że go zostawiłam. Jednak wybrał ją. Boli mnie to. Chciałabym to zmienić, ale już chyba za późno. Nie wiem co robić. Jestem bezradna. Nie odbiera ode mnie telefonu. Żałuję, że tak to musi się skończyć. Kiedyś myślałam, że będzie tym na zawsze. Myliłam się... I nie mówię tego żebyście mnie oceniali. Po prostu musiałam się wygadać.

napisz do niego maila i opisz wszystko co czujesz.......nie zawsze jest za późno, a czasem ryzyko popłaca.....powodzenia

Gość ehenie
najpierw go zostawilas a teraz pchasz sie w jego szczescie bo twoj fagas cie nie zaspokaja?? dobrze robi ze tel nie odbiera, powinien Ci czesc nie mowic nawet. jestes bardzo samolubna

Gość tioiu
i zniszcz zycie jakiejs kobiecie a potem znowu Cie sie odwidzi. powini takie laski jak ty palic na stosie.