Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pol-1996

Miesiączka ponad 2 tygodnie.

Polecane posty

Mam problem. Od 2 tygodni i 3 dniach mam miesiączkę i nadal mi się nie skończyła a do ginekologa nie pójdę. Jeszcze jeden miesiąc i będę miała 2 lata miesiączkę. 3 tygodnie temu byłam chora i brałam tabletki . Czy to może być od tego? Może powinnam poczekać i mi się sam wyreguluje. Raz też nie miałam miesiączki 3 miesiące. Co mam robić? Przypominam że do ginekologa nie pójdę i mam 14 lat .

Gość Guida...
musisz isc do ginekologa innego spopobu nie ma... nie boj sie ginekologa on ci nic nie zrobi przepisze jakies tabletki i po nich ci przejdzie bo tak nie powinnas miec w tak mlodym wieku. jak boidssz sie isc sama do ginekologa porozmawiaj z mama niech idzie z toba wytlumacz swoj problem... ginekolog nic ci nie zrobi. a jezeli nie pojdziesz mozesz tylko pogorszyc swoj stan.

dlaczego nie pojdziesz do ginekologa? ginekolog to lekarz nie tylko na dorosłych kobiet jest nawet ginekolog dla dzieci

Gość Mrs Carroll
Ja mam juz prawie 3 tygodnie, wlsnie biore tabletki na zatrzymanie krwawniania. Idz do lekarza zanim wpdniesz w anemie.