Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1994warchlaczek

Kiedy mozna miec chlopaka?

Polecane posty

Gość 1994warchlaczek

Mam juz 16 lat, za cztery miesiace 17. Kiedy moge miec chlopaka? Jeszcze nigdy nie mialam, a rodzice mi nie pozwalaja.

Gość ..NATALA..
Jeszcze się najesz tego miodu :D

Gość 1994warchlaczek
Niezle. Nie no tego jeszcze nie chce, ale kurcze, rodzice mi mowia ze jeszcze mam czas. A ja sie juz starzeje powoli!

Gość 1994warchlaczek
Wiem, ale nawet jak sie zakocham to oni powiedza ze jeszcze jest czas.

Gość titafka
noooo, stara dupa z Ciebie :D

Gość 1994warchlaczek
No tak ale problem jest w tym ze mi rodzice nie pozwalaja miec chlopaka. Ja juz nawet zaczelam myslec ze bede sie bala im kiedykolwiek powiedziec ze mam chlopaka.

Gość 1994warchlaczek
Nie ekscytuja mnie dziewczyny.

Gość jdajdhsajdhjas
smiesza mnie tacy rodzice ograniczajacy prawa swych dzieci.

Gość 1994warchlaczek
W ogole to moi rodzice sa jacys 'inni'. Jan- bo Ty jestes chlopakiem!

Wiitam ;) 🖐️ Możesz też przyprowadzić chłopaka wyglądajacego jak dziewczyna, teraz takich na pęczki :D A tak serio to wyluzuj.. Twoi rodzice przekroczyli troche granice, bo już nie masz 12 lat. Może zrobiłaś coś kedyś i straciłaś ich zaufanie?? Bo wiesz, może martwią się że zostaniesz młodą mama ?

Gość 1994warchlaczek
Nigdy nic nie zrobilam im. Nie wiem o co im chodzi, naprawde traktuja mnie jakbym miala 10 lat.

Gość 1994warchlaczek
Hahahahaha, moze za rok!

Wiesz ja tego nie zrozumiem bo ja miałam całkiem inną sytuacje w domu.. mialam. Chłopaków miałam 3 tak po ok poł roku do 16 roku zycia.. ale z zadnym nie bylam u mnie w domu :) choć rodzice o tym wiedzieli - ale wiadomo gówniarzernia :D A jak mialam lat przyprowadziłam pierwszy raz do domu o lat starszego faceta :D wiadomo reakcja rodziców na wiek nie byla mila 16 a 21 .. ale wystarczyło pół roku aż przestali gadac " bedziesz miala jeszcze innych chlopakow" "jeszcze kogos innego spotkasz" :D pokochali go jak syna i cieszyli się jak dzieci gdy ja jako 18-nasto latka się zaręczyłam.. teraz mam 20 wyprowadzamy się planujemy ślub i teraz i ja i oni smiejemy się jak zareagowali na nasz związek :D .. Z twoimi rodzicami moze byc podobnie, bo niby tak mówą stanowczo(oczywiscie na początku zawsze bedą złe chwile.. muszą ochłonąć) ale potem ? myśle że bedzie ok! :) Więc nie bój się.

Gość Iza87
Ja zaczelam "chodzic" z chlopakami jak mialam jakies 14 lat, wiec uwazam, ze juz najwyzszy czas na Ciebie dziewczyno. Powiedz rodzicom, zeby nie byli zacofani i zasciankowi, bo jak CI beda zabraniac to wywolaja odwrotny efekt, a jak Ci dadza wolna reke to bedziesz odpowiedzialna i nic glupiego nie zrobisz. I zapytaj ile oni mieli lat jak zaczeli chodzic na randki. Jak mialam 16 lat to mialam stalego chlopaka (przez 2,5 roku) i poznawalismy nawzajem swoje ciala (pieszczoty itp), a mój ojciec jeszcze dal mi klucz do pustego mieszkania po babci, zebym miala gdzie przesiadywac z chlopakiem bez krepacji. Ale nie przespalismy sie ze soba nigdy.

Gość gyt
no ale powiedz mi tak szczerze, znasz swoich rodzicow i co by zrobili jakby zareagiowali jakbys powiedziala .."Mamo tato mam chloipaka,spotykam sie z nim i nie zerwe znajomosci.." co by wtedy zrobili? mysle ze by sie poddali jakby zobaczyli determinacje w tobie To przeciez klapsa by ci nie dali, nie masz 6 lat ;-)

Dopalaczy :D haha Nie no odżyweczki poszły w zapomnienie, sprzedane :) Jeszcze idota nie zrobił porządku z firmą ( a mial na to miesiac) i musał na miesiac zamknać stoisko. Ale nie ważne mamy spokoj, a ja sobie szukam pracy :) Ale takie szukanie pod koniec roku jak nie szukanie wszędzie cicho :o

na święta już tam będziemy mieszkać.. :) Autorko.. znam właśnie taki przypadek, gdzie dziewczyna była "więziona" w domu do 18 nastki.. nie chcecie wiedzieć co z nią sie stało po 18'nastce :o czas który przesiedziała w domu zdecydowanie sobie odbiła.. jeszcze raz powtarzam- nie boj się rodziców:) AA no i to ne tak ze ty chcesz mieć chłopaka i szukasz byle jakiego byleby mieć :) spotkaj właściwego ;)

Gość 1994warchlaczek
Ja mysle ze oni, a szczegolnie tata, wpadli by w szal jakbym im powiedziala ze mam chlopaka. Mama zawsze mowi, najpierw skoncz STUDIA!! A ja przeciez dopiero w Liecum :(