Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaa00

pytanko ;)

Polecane posty

Gość pytającaaa00

potrzebuje pomysł na prezent, coś takiego praktycznego, dla chłopaka (powiedzmy, że jest mechanikiem, chociaż nie dosłownie). Może macie jakieś pomysły, ale coś takiego już kupywałyście?

Gość pytającaaa00
Nikt?? Zero pomysłów, naprawdę?

Gość atoomek
paczka gumek

Gość pytającaaa00
Ja pierdole.. w necie to już w żadnej sprawie pomocy się nie znajdzie..

Gość atoomek
karton gumek

Gość pytającaaa00
No właśnie nie motoryzacją.. dlatego napisałam, że nie dosłownie... jest marynarzem-mechanikiem i chciałabym mu kupić coś co by mu się przydało albo tak na codzień albo na statek... wiem, że statek to taki dość odległy temat dla większości ludzi, dlatego nie chciałam tego pisac :)

Gość pytającaaa00
A myślisz, że coś takiego na jakiś czas by starczyło: http://sparki.pl/pl,product,394046,scyzoryk,macgyver,24,funkcje,niebieski.html lub http://sparki.pl/pl,product,2672193,kombinerki,20,fukcyjne,futeral,2,w,1,czarno,srebrne.html bo kurcze, nie dość, że kasy nie mam (bo tylko biedna studentka jestem) to jeszcze nie jesteśmy ze soba az tak długo, żeby takie drogie prezenty robić :)

Gość pytającaaa00
czy lepiej coś z mniejszą ilością funkcji, ale może bardziej wytrzymałego ??

Gość Kradziony_nick
Mnie osobiscie po pobycie na morzu jako prezent ucieszyla by najbardziej biedna studentka:D(rozwaz:D).....a tak powaznie..nie wydaje mi sie zeby mial sie szybko rozleciec i cena rozsadna...wytrzymalosc w parze z cena idzie..funkcje na to nie wplywaja znaczaco...wiec im solidniejszy tym droższy

Gość pytającaaa00
Biedną studentkę to będzie mógł mieć zawsze jak już wróci (jakkolwiek głupio to nie zabrzmiało) ;p A co do prezentu to dzięki za pomoc :) Troszku się upewniłam, że jest szansa, że coś w tym stylu mu się może spodobać i co najważniejsze przydać :)

Gość Kradziony_nick
Miło że pomogłem...i na przyszłość nie trać nadzieji szukajac w internecie pomocy bo jak widzisz nie wszyscy używajacy wysrali mózg..

Gość Kradziony_nick
Całkiem całkiem..napewno sie ucieszy...i nie raz uzyje...a jak uzyje to i pomysli o tobie..a jak pomysli to i zateskni..