Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umywalka.

Gdyby nie moja rodzina...

Polecane posty

Gość Wysepko
to tylko brak zdolnosci w komunikacji z ludzmi, a nie zly charakter przeciez mowisz cos ze zlymi intencjami? jesli ci sie tez zdarza to tez nie oznacza, ze jestes zla, mozesz po prostu byc przemeczona zlymi emocjami i sobie z nimi nie radzic, ale jesli potem tego zalujesz, to draz to uczucie w sobie i nie pozwol mu zaniknac

Jak będziesz chciała się zabić, daj znać. Proponuje podcięcie żył ... jakoś fascynuje mnie ta scena Quo Vadis.

Gość Wysepko
stalingrad, moze przestan pierdolic takie rzeczy?

Gość umywalka.
Raczej tak, czuję się kochana, ale rozumiana - nie. Wiem, ze powinnam siebie kochać, mam przecież jedno życie, powtarzam to sobie, że powtórki nie będzie.

Nie mam na myśli tego, że coś tu wymyślasz. Raczej to, że chcesz by ktoś Ci opowiedział jakąś "prawdę" o Tobie. Ja się nie poczuwam. Naprawdę, chcialabym Ci pomóc. Ale musisz coś więcej powiedzieć, bo na razie to się zasłaniasz, co rozumiem. Jak podasz mail, to się odezwę.

Uważam, że człowiek ma prawo do eutanazji. Jeśli na przykład byłaby możliwość śmierci, moje geny nie przeszłyby na kogoś innego, czyli melancholia (o ile mam ją we krwi) zostaje zatrzymana.

Gość umywalka.
Dziękuję, wolałabym jednak nie, ale może za 50 lat, jak siostra umrze.

Gość umywalka.
Muszę iśc, dobranoc wszystkim i dzięki za rozmowę.

Gość chcesz byc szczesliwa
Stal - tzn sie domyslilam,bo pisales,ze studia techniczne. Dam ci patent wyprobowany przez mojego kolegę: Zacząl chodzic na wyklady z historii architektury ( on z calkiem innego "meskiego"kierunku) - wiesz, dziewczyny uwazaly- madry facet, ma szerokie zainteresowania. No i oczywiscie dzieki temu poznal pare fajnych architektek, z jedna sie zreszta zwiazal. Umywalko chyba masz jakichs znajomych - uczysz sie, pracujesz?

Gość Wysepko
dobranoc nie musisz sie czuc pania swiata, sprobuj chociaz nie gnoic sie na poczatek i uwazac za gorsza od innych ;)

Gość umywalka.
kalafioribrokul82@o2.pl będę czekać (())

a co w tym zabawnego? Ja wlasnie stad znam tego goscia. Siedzial sobie z tylu z madra mina , notowal, to bylo nawet dosc intrygujace

Gość umywalka.
nie mam znajomych, znajomości ze studiów "skasowałam", zresztą były powierzchowne - to nie tylko moja opinia jeszcze raz dziękuję za rady

dobra, to idzmy juz spac,zeby jutro cos sensownego zdzialac a nie ziewac i potykac sie o wlasne nogi ( z czystego zmeczenia, umywalko:)) DOBRAnoc

Gość Wysepko
intrygujace? raczej oczywiste :D :p dobranoc ;)

umywalka - jesli powierzchowne, to pewnie nie znalas tych ludzi - nie musza to byc idealy, od czegos trzeba zaczac, nie od kasowania.

st - nie mowie, zebys wzbudzil zachwyt, ale zainteresowanie na pewno tak, zawsze to nietypowe zajecie. Ludzie, no ruszciue z przeproszeniem tylki od kompa i wykazcie troche inicjatywy!

Nie sądzę. Nie jestem piękny. Nie wpadłbym żadnej w oko, a sam raczej nie zaczepiłbym (robię to zazwyczaj tylko na imprezach - z marnym efektem).