Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

gdzie

Polecane posty

Gość Ryśkowa kapusta słoneczna
sprzedałam twój temat za 245 zł

Gość fsdfsdf
wystawiony na allegro bez ceny minimalnej

Gość Ladac, a co ?
W sobotę i niedzielę poranny nieszpór prowadzisz ? :classic_cool:

miedzy poniedziałkiem a piątkiem do pracy lubię wiedzieć co jem jak sobie sam robię kanapki a nie suprajsy, weekendowe śniadania mam do wyboru w menu na talerzu przed sobą więc mnie nie zaskoczą:D

Wenus, nikt juz dzisiaj nie umiera na zatoki. Bedziesz pierwszym takim przypadkiem od lat :classic_cool:

Nie jestem chory, ale stosuję alkohol w ramch profilaktyki. Oprócz właściwości leczniczych zabija szare komórki skuteczniej niż Kafe. To pozwala mi uwolnić się od ich zbędnego balastu :classic_cool:

czy skuteczniej niż kafe, moglabym się kłócić :) Ja umre, bede tym wyjątkiem.. chyba że rusze się wkońcu do lekarza po antybiotyk :o ale ta pogoda wrecz odstrasza :o

Jeśli poziom tych podszywów nie zacznie się poprawiać, niedługo będziemy musieli podszywać sie pod samych siebie, żeby móc się pośmiać :-o

wiem, zwlaszcza ze od pół roku łapią mnie co 2 tyg ze wyjadam cale opakowanie ibupromu zatoki :o niestety trzeba się ruszyc . Ja juz mam wyjetą, wyczyszczoną, nawet wczoraj w rękawiczkach już chodziłam i przeklinam mój dotykowy telefon bez rysika :o