Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

gdzie

Polecane posty

Po co ? ostre zapalenie zatok leczy się antybiotykiem w jakieś 3 dni o ile pamiętam z własnego doświadczenia. Jak przejedzie w przewlekłe to będą problemy :)

ja to się obawiam ściągania płynu z zatok :o Wiem wiem.. przewlekłe to już poważna sprawa, a ten ból głowy jest straszny Ostra ja mam płaszcz jak 80letnia babcia :D ale szukałam z 2 miesiace i nie moglam znaleźć :D co dzis mamy ? czwartek czy piątek?

Ja z zatokami nie miałam nigdy problemów , odpukać :classic_cool: Boli gardło, mam gorączkę - jednym słowem coś mnie bierze :D

Ból powinien zacząć ustępować już w ciagu kilkunastu godzin od przyjęcia pierwszej dawki leku. Jeśli nie chcesz skończyc igłą w policzku to tym bardziej nie zwlekaj.

A dlaczego nie? Mi ogólnie nie podchodzi ten niby kołnierz , no i za długi jest jak dla mnie, wolę krótsze i dopasowane.

Ja muszę mieć płaszczyk miły w dotyku :D bo jak dla mnei to zimno od takiego bije, ale wiesz kazdy ma swoje jazdy :) JA uwielbiam trencze na jesień :) One są idealnie dopasowane, świetnie.. Gorzej z zimowymi bo wiadomo musza być grube.. Życze Ci abyś znalazłą wymarzony płaszcz :D i to przed śniegiem :D

Na jesień mam 4 płaszczyki , dwa z treczu szary i beżowy, jeden z fajnego materiału czarnego lekko błyszczącego z guzikami w kolorze złota taki w klimacie wojskowym, i jeden delikatnie różowy. A i tak całą jesień przełaziłam prawie w ramonesce :D

Boszesz ty mój, a co to takiego ta ramonesca? O_O Tylko proszę nie usiłować mi tego tłumaczyć. :P🖐️))

wpadnie ci osa miedzy cycki i nie bedziesz juz taka ostra...:D:D:D czesc tak w ogole... ;) ogladam sobie ten plaszcz i mysle ze bardziej pasolalo by ci cos innego. tamten wyglada jak z ceraty... ;) ale ja jestem tylko facetem wiec nie znam sie na tych nowoczesnych trendach... ;) ;P

zbereznik - te z bvlyszczacego materiału a la worek na smieci są okropne.. ta ro zwykly nieprzemakalny materiał ;) Ach ramoneski - podobają się się strasznie :D

a co zabrac cie do arkadii i pomoc wybrac?? :D:D mysle ze jakis z takiego materialu, no nie wiem jak sie nazywa, chodzi mi o to zeby byl mily w dotyku... :) lubie tez jak ma takie klapy wtedy moge je chwycic i przyciagnac... :D eh... ;) az mi sie wyobraznia wlaczyla... :P:D

Ramoneska powinna mieć motocyklowy krój , suwak na "ukos" i wyrażnie zaznaczone zatrzaski, plus stójka pod szyją :P