Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolkaayyxxzz

jak powiedziec chlopakowi ze moja mama go nie lubi?

Polecane posty

Gość karolkaayyxxzz

no właśnie .... tak po krótce to On zawsze sie starał zeby miec dobry kontakt z moja rodzina a z moja mama przede wszystkim... niestety po jakims czasie stwierdziła ze jest "natret" bo za długo czasu u niej siedział gadał i gadał ze sie niby wymadrzał i wogole a to wcale nie prawda On jest bardzo inteligentnym czlowiekiem i po prostu chciał dobrze wypasc a ona tak go odebrała.. najgorsze jest to ze on uwaza ze jest swietnie ze moja mama go lubi i wogole jest super pamietam jak sie cieszył ze tak fajnie mu sie z nia rozmawialo a ona mi wprost powiedziała ze jest ''głupio madry'' zrobilo mi sie bardzo przykro płakałam cała noc niewiem czy powinnam mu o wszytskim powiedziec jesli tak to jak? bo naprawde nie chce mu robic przykrosci :(

Gość karolkaayyxxzz
problem w tym ze on caly czas bedzie myslal ze jest super i bedzie do niej chodzil i z nia gadał jak ona twierdzi bedzie sie "wymadrzał" i bedzie jeszcze coraz gorzej :(

Gość fsdfsdf
wyluzuj, a na drugi raz zabierz chlopaka, zeby mamie nie trul za dlugo. nie kazda mam ma ochote wysluchiwac "madrosci" nastolatka. Ona zyje pewnie 2 razy dluzej i nie potrzebuje, zeby jakis smarkach ja pouczal.

Gość karolkaayyxxzz
ale to jest naprawde przykre co mi powiedziala bo gdyby bylo chociaz w tym troche prawdy tak bardzo bym tego nie przezywała a ona najpier go ugoscila i była dla niego super miłazeby zachwile go zgnoic naprawde mi go zal.. uwazacie ze on nie powinien o niczym wiedziec?

Gość variofun
Skoro Twój chłopak myśli, że Twoja mama Go lubi to musiała być miła. Fałszywa kobieta w takim wypadku. Powiedz mu, że taka jest i tyle.

Gość karolkaayyxxzz
właśnie ona juz taka jest najpierw miła i wogole powiedzial ze mam swietna mame ze jest zabawna i wogole a pozniej tak mnie zdołowała swoim gadaniem ze szkoda gadac najgorsze jest to ze jak on mysli z ejst super to bedzie w tym jeszcze bardziej tkwił a ona przeciez go nie lubi bedzie mi go naprawde zal caly czas mam mieszane uczucia czy jest sens mu o tym mowic.... bardzo go kocham nie chce zeby przez to cos sie zepsuło miedzy nami.. przeciez on nic zlego nie zrobił chciał miec tylko dobry konktakt z moja mama a ona tak go podsumowała...:(

Gość my tak właśnie mieliśmy
moja siostra sobie takiego wymądrzacza wzięła:o najmądrzejszy, na każdy temat ma swoje durnowate zdanie:o np ze skoro on pracuje to nie musi się zajmować dzieckiem, mycie dziecku butelek to jest obowiazek kobiety:o nazre sie a naczynia zostawia na sole i odchodzi:o jak gdzieś jadą to siostra się taszczy z tobołami i dzieciakiem, a on hrabia idzie do auta na pusto:o

Gość karolkaayyxxzz
wybacz ale to nie o taki tym "wymadrzacza" tu chodzi znam go sporo czasu juz i wiem ze ma naprawde dobre serce pomaga u siebie w domu i u mnie i nie hest takim typem czlowieka jak opisałas przed chwila swohego szwagra jak napisałam na poczatku on chcial po prostu dobrze wypasc a ona stwierdzila ze jest natretny!! :(

Gość kjjhhjn
smutne:(