Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilu partnerów analnych

Z iloma facetami pozwoliłyście sobie na sex analny?

Polecane posty

Gość Ilu partnerów analnych

Która z więcej niż 1?

Gość Ryśkowa kapusta słoneczna
ja z 25

Gość osobliwotliwy
ja to ze wszystkimi, ale w koncu pedał jestem.

Gość frelka,,
2

Gość 2 partnerow analnych
to bardzo duzo

Gość Tylko z jednym
z moim facetem:)

Gość pewnie kazda z wieloma
:D

Gość pandolina
z 1

Gość ja jeszcze z zadnym
a w sumie chcialabym bardzo sprobowac ale sie boje troche....:O

Gość sex analny to wielkie nieporoz
umienie, dooopka jest do srania,natura tak sworzyla czlowieka ,toz to nieestetyczne i bolesne ,a fujjjjj

Gość ja jeszcze z zadnym
jeszcze moj facet chce mnie namowic na siku...no nie to ze na niego raczej chce mnie popiescic w takim miejscu ze sie sika od razu pod prysznicem....tego sprobuje ale anal...boje sie ze sie pobrudzi :O

zresztą wiele kobiet uwaza ,ze po wprowadzeniu tam czlonka czuja sie jakby im sie kupke chcialo(normalnym odruchem jest bo odbyt jest unerwiony i daje sygnal o potrzebie wydalenia). jak waszym facetom sie chce analnie zaproponujecie im wlozenie duzego ogora w pupę,wtedy zrozumieja co to jest sex analny....

Gość nxhbuebu893
a nie pierdol sex analny jest bardzo przyjemny gdy facet jest delikatny i orgazm jest 100 razy intensywniejszy.to ze ty nie lubisz nie znaczy ze kazda tak ma.

do nxhbuebu893 - załoze ze jestes facetem i chcesz ciasniej bo odbyt ma zwieracz odbytu.... a jak babą to fecet naciska na ciebie i udajesz ze orgazm masz silniejszy,haha, moje drogie panie w odbycie nie ma punktu stymulacji do sexu-tam jest tylko kiszka stolcowa i kał...a fuj jak pomysle w czym grzebi a wasi faceci bierze mnie na mdłosci tylko pochwa posiada punkt g doprowadzajacy do orgazmu,nie sluchajcie tych bredni...

Gość taka ta czarna
z 1,moim mężem

Gość ja jeszcze z zadnym
jestem kobieta idiotko :O i to ze twoj facet ci pchal tak ze ci chcialo dupe rozerwac ( o ile probowalas,bo chyba ze nie robilas tego i wymyslasz bzdury) to nie znaczy ze kazdy tak mial.sex analany potrafi byc bardzo przyjemny jesli ktos nie lubi to ok..nikt nikogo nie zmusza( no chyba ze twoj facet ciebie i musisz orgazm udawac bo taki ton wypowiedzi to sie z doswiadczenia bierze..) wiec daruj sobie idiotyzmy i moraly i nie wypowiadaj sie za wszystkich....

Gość a ile macie lat?
?

nie probowalam bo nie jestem manekinem do eksperymentow ,ale mam kolege na roku i robił ankiete na ten temat, niektore kobiety godza sie na to bo są niedowartosciowane tak jak ty,i nie denerwuj sie słonko, dodam jeszcze ze w wieku 40 lat bedziesz nosic pampersa bo twoj zwiracz odbytu ulegnie zwiotczeniu i bedziesz popuszczac kał w majtki! chyba dostarczajace dowody mam ,aby wogole tego typu seksu nie stosowac!

a w ogole klamiesz bo raz mowisz ze uprawiasz ten seks a drugi ze jeszcze nie probowalas(wiec gdzie prawda o twoim wymaigowanym podwojnym orgazmie).

Gość pandolina
Jak sie mozesz wypowiadac na temat czegos o czym nie masz pojecia, jakby seks analny nie byl przyjemny to by go ludzie w ogole nie uprawiali. Taki seks moze byc bardzo przyjemnym i intymnym doswiadczeniem, wystarczy delikatny mezczyzna, lubrykant i w ogole nie boli. Ujscie odbytu jest silnie umiesnione, a glebiej odbyt graniczy z zakonczeniem prostaty i nerwow w macicy, podraznianie tych miejsc moze dac nieziemski orgazm. I nie mow mi, ze jestm sfrustrowana panienka, ktora udaje, ze jej sie podoba, zeby zaspokoic faceta, bo jestem doswiadczona 30 letnia kobieta i w zyciu bym nie robila w lozku czegos, co mi nie sprawia przyjemnosci.

Gość pandolina
Mialo byc "ujscie odbytu jest silnie unerwione"

zgadzam sie jest unerwione -ale po to,aby dac sygnal "ze chce ci sie srac" za przeproszeniem a nie po to aby go stymulowac. w takim razie kobiety do seksu są niepotrzebne bo mezcyzni sami moga sobie wsadzac do dupy. i po raz enty mowie ze uprawianie seksu analnego doprowadza do rozluznienia miesni zwieracza odbytu a co za ty idzie-popuszczanie kalu w majtki!!!!!!wiec nie mowcie mi ze to jest fajne.

Gość ja jeszcze z zadnym
a gdzie ja napisalam ze teogo nie robilam jeszcze?? :D to raz.a 2-penis jest mniej wiecej tej wielkosci co gowno wiec jak srasz co dzien i odbyt ci sie nie rozluznia to jak moze sie od analu rozluznic?? :D to jest zwieracz idiotko :D co za ciemnogrod :O nie robila a wie.....ja pierdole.....wez sie za wszystkich nie wypowiadaj po 1....znalazl sie autorytet w tej kwesti....no i ciekawa teza ze jestem niedowartosciowana i mnie facet zmusza-nie obnazaj sie tak z wlasnymi doswiadczeniami.....

Gość ja jeszcze z zadnym
szkoda czasu na dyskusje z doswiadczona ale tylko w teorii :classic_cool: 🖐️

Tak.. no można przekonywać się w nieskończoność jakie tam formy seksu są dobra a jakich się stosować nie powinno. Tym czasem to indywidualna sprawa dwojga ludzi (wiem, wiem czasem więcej :P) co robią w sypialni. Przekonywanie jest bez sensu do takiej czy innej formy.

Gość niestety on ciebie nie kocha
ciekawe ze kolezanka mowila ze probowala z ciekawosci i krwawila z odytu kilkakrotnie,zreszta ktos zauwazyl ze kobiety w takim razie są niepotrzebne bo faceci moga sie nawzajem zaspakajac i miec nieziemskie orgazmy..