Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to może oznaczać...

Rzadkie nasienie, konsystencja...

Polecane posty

Wydawało mi się, że sperma powinna mieć dość gęstą konsystencję podczas gdy mój mąż ma bardzo rzadkie nasienie. Fakt, robił kiedyś badania i okazało się, że nie są one najlepsze ale martwię się tym, że jego sperma po prostu jest rzadka. Kiedyś mi się wydawało, że on ma jakiś fetysz i wcale nie ma wytrysku ale siusia. Teraz chyba muszę przyzyać że ma takie nasienie po prostu. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem???

Gość osiołek matołek**
taki fetysz i siusia?? o kurde.................

No serio tak myślałam:) przepraszam za zobrazowanie takie dosłowne. Po prostu zaraz po zakończeniu wszystko się ze mnie wylewało a miało taką konsystencję jak woda.

Gość osiołek matołek**
hmmm mój tez nie ma jakiejs specjalnie gęstej tez mi się zawsze wydawalo że powinno to inaczej wygladać, chyba bardziej chodzi o zawartość tzn plemniki. My mamy 2 dzieci :)

To chyba powinno inaczej wyglądać, bo przecież nie może się ze mnie zaraz po stosunku wylewać woda. Nawet nigdy nie widziałam jakiego koloru ma, nic kompletnie bo od razu ze mnie cieknie. Serio na początku to się zgorszyłam bo myślałam ze on mi jakieś swoje fantazje przemyca... Ale chyba rzeczywiście ma tak właśnie.