Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruzda na czole

Do wszystkich prawików- zapatrzonych w siebie i ograniczonych baranów.

Polecane posty

"jeśli mówisz o swojej potencjalnej partnerce to w końcu dobrze gadasz" Wątpię abym kiedykolwiek taką miał. Biednej studentki co bierze 150 zeta za 30 minut zabawy nie liczę. A nawet jeśli to i tak będę taką okłamywał ile wlezie, że byłem w zwuiązku.

Gość black burbon
Stali członkowie kafe faceci są żałośni, nic dziwnego skoro to forum dla kobiet. Żaden normalny mężczyzna nie będzie tyle pisał o wadach kobiet tylko będzie je dmuchał, bo wie że i tak go nie słuchają. przykro mi, prawiki i szowiniści, dominik1000 i mężczyźni jego pokroju to psychopaci

Gość prawiczy prawiczek 28
Bo w końcu kogo poza skrajnym frustratem, uciekającym w wydumane konstrukcje w rodzaju: serce prawiczka nie przeżyje wieści o tym że straciło prawictwo z niedziewicą :classic_cool:, nikogo to specjalnie nie obchodzi. Jeżeli podoba ci się dziewczyna i jest w normie. Chociaż tacy z problemami też mają swoje nisze. Jedni lubią jak kobieta na ich oczach puszcza się z innym a drudzy dziewice. Na zdrowie 🖐️

a czesc Stalingrad nic ciekawego. Jak tam odezwała się ta dziewczyna co dała Ci zdjęcie?

przepraszam ale szowinistą i psychopatą nie jestem. Nie wrzuca się wszystkich do jednego worka. Najlepiej i najłatwiej wszystkich nazwać szowinistą /psychopatą. A jak można nazwać znaczną część kobiet z tego forum?

Gość ty co uwielbiasz uogolnienia
offermus zawsze byl burakiem i prymitywem . tylko moze tobie samej wczesniej nie wrzucil wiec patrzylas na niego jak na ksiecia. to jak z tymi skurwielami co sie w nich zakochujecie a potem placzecie , ze was piora po mordach. " a on taki kochajacy... dlaczego on mi to robi...." jestes taka jak wszystkie.

Gość black burbon
kapselku, ale to forum DLA KOBIET. one lubią gadać i mogą tu sobie siedzieć i gnić, ale czy normalni faceci tutaj są stałymi bywaczami? albo nieudacznicy albo zniewieścieli, którzy lubią sobie pogadać tak jak kobiety. ew. nie najlepszej jakości podrywacze, którzy za target biorą samotnice z kafe

Gość black burbon
psychopaci nie są potrzebni, nie jestem zwolennikiem teorii że zło też jest potrzebne światu tyle ile dobra, żeby była równowaga. mogą sobie być w niewielkiej ilości, to prawda :) ale ci akurat nie są nikomu potrzebni, no chyba że aktywni. jeśli aktywnie zadadzą komuś cierpienie i dzięki temu ta osoba zmądrzeje to wtedy są potrzebni :)

Ja tam kocham prawików.Chłopaki, dawno z Wami nie rozmawiałam.To dla Was 👄

a gdzie jest napisane żę to Tylko forum dla kobiet? z tego co wiem to wolne forum więc mogą tu być wszyscy. Pod warunkiem żę nie naruszają regulaminu. Naruszamy regulamin? Jeżeli chcecie mieć zamknięte forum to zrobić na wzór katolickiego czatu logowanie z weryfikacją.

Kojarzy mi się to filmem Piła. Tamten koleś chyba właśnie grał z takimi "chwastami" w jego mniemaniu.

Gość black burbon
albo Podziemny Krąg, pamiętacie? nie jestem fanboyem tego filmu, jednak była tam scena gdy Brad Pitt przystawia pistolet do głowy jakiemuś azjacie i się go pyta: jaki chciałeś mieć zawód w życiu? ten coś mówi pitt się pyta: a kim jesteś? on mowi, że kimś innym. no to pitt rzuca mu: jeśli w najbliższym miesiącu nie zaczniesz robić coś co realnie cię zbliży do kwalifikacji do twojego wymarzonego zawodu to cię znajdę i rozwalę

największą ilość psychopatów produkuje wojsko. Ilu takich wróciło z Iraku czy Afganistanu. Cyrk by był gdyby zrobićw tym kraju wolny dostęp do broni palnej .

Gość black burbon
kapselku na głównej stronie kafeterii jest napisane FORUM KOBIECE jak w to wejdziesz to będziesz na forum na którym teraz piszemy :P

Gość prawiczy prawiczek 28
"kim jesteś? on mowi, że kimś innym. no to pitt rzuca mu: jeśli w najbliższym miesiącu nie zaczniesz robić coś co realnie cię zbliży do kwalifikacji do twojego wymarzonego zawodu to cię znajdę i rozwalę" przecież to jest żałosne :O 🖐️ Ale film robi karierę wśród zawiedzionych nieudaczników.

Gość black burbon
ja jestem za posiadaniem broni. jakbym był psychopatą to bałbym się na kogoś napaść, jeśli ten mógłby mnie na miejscu kropnąć.

Osobiście patrząc na swój stan psychiczny, mógłbym śmiało iść do wojska ... nawet chciałbym. Wszyscy nie chcieli tam iść, ale wracali zadowoleni i fajnie to wspominają.

"Ale film robi karierę wśród zawiedzionych nieudaczników" To samo Amadeusz czy Ojciec chrzestny - dla nieudaczników :D:D:D Kocham kurwa to forum.

Gość black burbon
to prawda, to film dla gejów zwłaszcza. wiem że to nierealne, ale fajna scena :) przedstawia myśl "zrobię to, bo wszyscy inni twierdzili, że się nie uda". tak jak z nicholsonem z lotu nad kukułczym gniazdem, gdzie chciał chyba wyrwać umywalkę i rzucić nią w okno i uciec. ale to nierealne. jakby kogoś torturować to on wcale by nie zmądrzał czy wszedł na prostą. zwariowałby i tyle

Hostel jest kiepski. Średni to max co można o nim powiedzieć.

black burbon myślisz że samo posiadanie broni dużo daje? żeby coś dała to trzeba ćwiczyć na strzelnicy i to sporo. Są miasta żę nie ma strzelnicy i gdzie ćwiczyć ?Dwa nie można spanikować trzy ty masz broń bandyta też może mieć broń. Tylko bandyta bez ceregieli sięgnie po broń.