Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruzda na czole

Do wszystkich prawików- zapatrzonych w siebie i ograniczonych baranów.

Polecane posty

Gość azalinnnda
ale tiu na kafe sa p0nad 30 letnie błoniaste i prawiki a w tivi wystapily ponad 40 letnie bloniaste -co czekaja na reliigjnego męza -hahahha-pewnie umra z błona w starej cuchnącej piczy co kuktasa nie zaznała

łatwo ci mówić tylko że żadna mnie nie chce a na dziwki nie pojde po prostu nie podobam sie kobietom

Gość azalinnnda
lepszy seks z aakase niz umarcie jako prawik

Gość azalinnnda
prawik plus dziwka to super rozgrywka

Gość kamil1979jgora
Są faceci którzy nie uprawiają seksu bez miłości - ja do takich należę - dlatego burdl nie jest rozwiązaniem

Gość mr. maczomen
to proste, albo laska ma kisiel w gaciach na twoj widok albo nie. nie da sie namowic niechetnej, chyba ze to jakas matka teresa i z litosci sie zgodzi. a to upokarzajace

Gość azalinda
hymn błoniastych - dam ci wszystko to co lubisz ale błone dam po slubie

zeby samo wychodzilo to by nie bylo prawikow frodo ktora to byla randka jak ja zaprosiles skad ja znales gdzie poszliscie to ona ci zaproponowala zeby isc do niej ile miala lat czy to byla twopja dziewczyna dluzszy czas?

Gość elvissa
prawdziwy facet to ruchacz- w stąłym związku lub skacze z kwiatka na kwiatek -ale rucha i nie ma brzucha

Oczywiście było to na dłuższy czas, która randka naprawde nie jestem w stanie powiedzeć, ale po ok 2 miechach spotykania się i pól roku od poznania. Ona zaproponowała, żebyśmy do niej weszli, ale troche się też wpraszałem wcześniej.

najpierw musiales czuc ze masz szane skoro zapraszales ja na randki ile miales wtedy lat? a gdzie ja poznales poprostu dobrze ci sie z nia rozmawialo czy czules ze sie jej podobasz

Czułem, ale się bałem, że przecież w koła masa fajniejszych. Przestałem kiedy mi w końcu powiedziała, że wie, że mi sie podoba i jak ją gdzieś chcę zaprosić to się zgodzi. Także podejrzewałem wcześniej, ale frodo to frodo, więc bez 100% pewności oczywiście bym wymiękł.

to w sumie ona cie poderwala ja na takie cos nie moge liczyc z moim wygladem niby co ty zrobiles zeby ja zdobyc ile miales wtedy lat?

Ja też nie jestem jakiś pinkny, no i niski na dodatek:) Nic wielkiego w sumie nie robiłem, najpierw się tylko koło niej kręciłem na wspólnych wyjściach, a potem jak juz mi powiedziała na czym stoję to wyskakiwałem z propozycją spotkania, no i dawałem się jej zapraszać. Może torche bardziej zacząłem zwracać uwagę na to w czym wychodzę jak się mieliśmy widzieć, ale naprawdę dużych zmian nie było, nie waliłem jajami o sufit. Ja mam ćwiartkę, ona oczko.

no tak tylko ze ja nie wiem co to sa wpolne wyjscia albo wyjscia w ogole no i watpe ze bym mogl sie jakiejs spodobac kiedysz jedna dziewczyna przyszla do mnie do akademika bo chciala cos wziac od wspollokatora ale go nie bylo wiec chciala zostac i poczekac ze mna a ja ją splawiłęm potem zalowalem bo nawet zaczelem sobie wymyslac rozne rzeczy ze mialem szanse u niej czemu ja wyrzucilem bo nie jestem nornalny i nie chcialem zeby wiedziala jakim jestem frajerem po drugie wiedzialem ze rozmowa i tak by sie nie kleila jak z kazdym i potem tylko glupio by jej bylo albo ciagnac ja na sile albo zakonczyc bo nawet wyjscie do sklepu mnie stresowalo a teraz zaluje bo wiem ze jej bylo przykro ze ja spalwilem bo pomyslala ze to chodzi o nia a ona naprawde byla fajna wedlug mnie