Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaka

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość kajaka

Czy to normalne ze moj facet, ktory jest teraz na urlopie w Polsce lata do domu swojej eks pod jej nieobecnosc, by skorzystac z internetu??? Ja twierdze, ze nie a on, ze nie robi nic zlego!!!! Klucze do jej chaty ma jego matka, bo od czasu do czasu zajmuje sie ich wspolnym dzieckiem.

Gość kajaka
Nie mam mozliwosci, jestem za granica gdzie na co dzien mieszkamy.

Gość kajaka
Jestem wyczulona na nia i na wszystko co sie z nia wiaze, bo nie raz i nie dwa mnie oklamal mowiac np, ze nie gada z nia o niczym innym tylko o dziecku, ze sie nienawidza a kiedys na skypie odkrylam, ze sie jej na mnie zalil gdy mielismy kryzys!!!!!! Ja mam juz go dosyc!!!!

Gość Eleeene
i co w zwiazku z tym? Przeciez, jesli maja wspolne dziecko ,to ZAWSZE bedzie z nia w jakis sposob zwiazany. Normalne dziewczyno.Jak chcesz miec glowe pusta od takich mysli , to znajdz sobie wolnego ,bez dziecka w tle.

Gość kajaka
Normalne???? To moze normalne tez bedzie to jak razem ich w lozku zastane, bo przeciez maja dziecko i ZAWSZE beda zwiazani! Normalne w takim wypadku byloby skorzystanie z kafejki albo internetu u kolegi

Gość Eleeene
nie koniecznie.Jesli sa dobrych stosunkach, a niby dlaczego maja byc w zlych , to dla mnie jak najbardziej logiczne moze byc, ze skorzysta z netu w domu bylej. Skoro nawet mama bylego ma klucze i opiekuje sie dzieckiem , to sa wszyscy dobrych stosunkach. I tak powinno byc, bo beda oboje dziecku potrzebni. Im lepsze stosunki , tym milej dziecku. Jestes ooba w tym zwiazku ( bylym) poniekad na doczepke.Jestes tylko przyjaciolka zrozumialam poki co. Wec? Jesli Ci nie odpowiada , przeciez nikt Cie nie uwiazal lancuchem do nogi faceta. Gdyby mi przyjaciel nakazywal co mam robic -czy skorzystac z kawiarenki inernetowej , czy spokojnie skorzystac z netu u matki dziecka ,to kazalaby mu isc do psychiatry. Albo godzisz sie na kontakty, ktore BEDA albo musisz szukac szczescia gdzie indziej. Przykro mi ale ja tak to widze.

Gość kajaka
Tak sie sklada ze nie jestem tylko przyjaciolka jak to pieknie ujelas, od trzech lat tworzymy zwiazek, ktory on przez pierwsze pol roku ukrywal przed nia, zeby jej nie ranic, ze tak szybko po rozstaniu zwiazal sie z kims innym. Na dodatek jestem z nim w ciazy, w piatym miesiacu. Oklamywal mnie wielokrotnie jesli chodzi o kontakty z nia i ich rodzaj. Mowil jedno, zebym czula sie bezpieczna a robil cos zupelnie innego, co przeczylo jego wczesniejszym slowom...

Gość Magik z wielką różdżką
Żonaty facet z dzieckiem :))))) A czego się spodziewałaś po nim. Ona też potrzebuje dobrego walenia :))

Gość kajaka
Nigdzie nie napisalam, ze byli malzenstwem, bo nim nie byli

Gość Eleeene
nie zrozumialas mnie zupelnie . Teraz to i tak dupa blada.Spapralas sobie dokumentnie zycie. Kazda rozsadnie myslaca kobieta ,o wiekszej wyobrazni, jesli widzialaby, ze ukrywa facet zwiazek przed ex, to doszlaby do wniosku, ze ten zwiazek wcale nie jest byly.I dalaby noge . Jesli oszukal Cie kikla razy, to powiedz mi po jakie licho siedzisz w tym i malo tego, zafundowalas sobie dziecko?Ani nie jestes mezatka , tylko panna z jakiegos zwiazku -w dodatku baaaardzo kiepskiego. Dla mnie jestes totalnie nieodpowiedzialna osoba za swoj zycie i zycie dziecka, ktore nosisz w lonie. Masz wszystko pokrecone i watpie, czy uda Ci sie zabranianiem czegokolwiek osiagnac spokoj i stabilny zwiazek. A facet tez nie lepszy . Sztuka jest wybrac z glowa partnera ale Tobie nie dane , bylo to.

Gość kajaka
Wyjasnil mi wtedy z jakich powodow nie mowil jej o swoim nowym zyciu i wtedy wydawalo mi sie to racjonalne. Jednak po czasie podwazylam sens jego argumentow i przyznal mi racje. Mowil, ze bal sie wtedy, ze ona moze mu zaszkodzic w bardzo waznej sprawie, ze zwyklej babskiej zemsty. I wydaje mi sie cholernie nie na miejscu ocenianie mnie, mojego zycia na podstawie zaledwie kilku zdan, ktore o sobie powiedzialam.

Gość kajaka
I musze isc do pracy, wiec juz nic nie skomentuje i nie sprostuje

Gość Eleeene
to napisz mi czego oczekujesz od osob na forum? Ze beda widzialy , jak swietnie poukladalas zycie , ze beda widzialy kolorowo przyszlosc z facetem, ktory oszukuje, kreci i najwyrazniej ma Cie w dupie.Bo gdyby bylo inaczej ,to bylabys zona, pojechalby do Polski z Toba , by zalatwic sprawe , albo faktycznie byl w tej cholernej kawiarence internetowej. Jaki to odpowiedzialny facet, ktoremu urodzi sie juz drugie dziecko i zadno w nieformalnym zwiazku. Jak trzeba byc naiwna, by pchac sie w taki nastepny, dupny zwiazek. Wyrazilam swoje spostrzezenia, w zaden sposob nie ublizajac Tobie. Nie dasaj sie , bo nie masz ku temu powodow. Najpierw uporzadkuj swoje sprawy a dopiero pozniej fochaj sie. Milego dnia i rozsadu zycze duzo.

Gość nastepna co dupy daje
jakimus fircykowi , z duzym wackiem. Dobrze takim pustakom.