Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irwing tea

Czy mial ktos tak jak ja?mianowicie poznalam chlopaka, zaczelismy sie spotykac..

Polecane posty

nastepnie powiedzial mi o pannie swojej wiec ja na to ze nie bede 3 troche przygasl ale dalej utrzymujemy kontakt tyle ze nie tak intensywny jak na poczatku.... co jakis czas np. 3 dni napisze co tam slychac itp. hm wie ze jak bedzie cos chcial to sam sie odezwwie i da mi to do zrozumienia itp... oje pytanie jest takie do WAS C ZY MIELISCIE PODOBNA SYTUACJE... ZE poznalas/ poznales kogos byly spotkania, nagle mniej intensywne kontakty i po jakims czasie np. znowu sie odzywa.... mimo to ze pisal ze ma kogos i ze bardzo kocha i nie chce skrzywdzic.....?

Gość jeeeeeee
robiłaś mu loda ?

Gość ghfffgf
szuka kogos na boku. moze zle mu w tamtym zwiazku, ale mowi ze kocha tamta tak? moze nie wie czego chce. ja bym sobie na 100% odpusciła. i co bedziecie razem i bedziesz sie zastanawiac czy po roku nie spotyka sie z inna po kryjomu?

Gość jeeeeeee
więc lodzik byłby teraz wskazany

no wlasnie tez mi sie wydaje ze sam nie wie co chce... tak jasne ze odpuszczam bedzie chcial to sam sie we wlasciwy sposob odezwie.... poznal juz nie troche wiec wie jaka jeste.... tylko nie wiem czy calkiem sie nie odzywac czy odzywac sie ale co jakis czas.... co tam slychac itp. czy moze uznac ze jeste natretna?

Gość ghfffgf
nie odzywaj sie, najlepiej jak tak zrobisz. i zakonczysz to miło acz stanowczo.