Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esiorurka

I co ja mam teraz zrobic?

Polecane posty

Gość esiorurka

Czesc dziewczyny. moze dla wielu z was to bedzie smieszne ale mam problem. Jak bylam mala to mama zostawila moje lozeczko bo moze ,, kiedys sie przyda " dzis po 20 latach jestem w ciazy i bardzo chcialam zeby moje dziecko spalo w tym samym lozeczku co ja. Mieszkalismy w bloku i nie mielismy gdzie trzymac tego lozeczka dlatego przez ten caly czas lezalo na strychu u mojej cioci. Dzis maz przywiozl to lozeczko i jest kompletnie zniszczone, dowiedzialam sie ze ciotka pozyczala lozeczko sasiadkom a nic nam o tym nie mowila... Jestem wsciekla bo lozeczko jest duze i drewniane. Ktos je pomalowal inny znow te farbe zdzieral jednym slowem ruina. Nie kupie nowego lozeczka poniewaz te bylo super gdyby nie ciotka. Wiem ktore osoby go porzyczaly i zarzadam od nich pieniedzy lub nowego lozeczka. Co wy o tym myslicie?

Gość kkkkkkkkkki
nie od tych osob ktore pozyczaly, bo to nie ty im te lozeczko pozyczalas, ale rzadaj pieniedzy lub nowego lozeczko od swojej ciotki, przeciez tamte osoby nie sa niczemu winne..nie wzieli tego lozeczka bez pozwolenia..

Gość kkkkkkkkkki
zreszta:) kiedys byly inne czasy..i tak szczerze mowiac po doczytaniu topiku:) zostawilabym ta sprawe i kupila nowe..

Gość moze pomoge...
wez ty sobie POŻYCZ słownik ortograficzny....

Gość esiorurka
dodam ze materac sie kladlo na taka plyte ktora jest totalnie przesikana !!! cale lozeczko az smierdzi sikami ! wyglada tragicznie. musze cos z tym zrobic bo nie pozwole zeby moje dziecko spalo w takim syfie

Gość jejku, jakie wielkie halo
o łóżeczko. Nie stać Cie wydać te 300 zł na nowe łóżeczko?

lozeczko kosztuje teraz niecale 100 zł wiec 100zł to nie majatek , a jak cos to nie zadaj od tych osob tylko od ciotki bo to ciotka pozyczala.

Od osob ktore porzyczaly nie masz praawa żądać pieniedzy,ponieważ oni sami tego łóżeczka nie wzieli ,ala za zgodą Twojej ciotki.Pieniedzy żądaj od ciotki ,ktora porzyczała łóżeczka

Gość esiorurka
nie zostawie tak tej sprawy bo dobrze wiem ze lozeczko bylo jak nowe.

Gość hmmmhvhgf
jAK JA BYŁABYM NA MIEJSCU TYCH LUDZI, KTÓRZY TO ŁÓŻECZKO DOSTALI TO ...zapytałabym czy moge pomalować itp... jeśli zapytali to wiń ciotkę

Gość esiorurka
tak sie sklada ze teraz dla mnie kazde 100 zl jest na wage zlota. po co mam kupowac i wydawac pieniadze jak bylam pewna ze lozeczko bede miala.

Gość co ci tak
było nowe 20 lat temu....podziekuj lepiej ciotce ze trzymała twoje graty na strychu...ja bym dawno wypierdolila...tępa księzniczko....

kobieto daj sobie spokój. Po 20 latach choćby nie było używane, byłoby ruiną i tak. Nowe łóżeczko kupisz od 80zł. Za 200-300zł masz już lepsze z materacem

Gość co ci tak
jesli dla ciebie kazde 100 zl jest na wage zlota to trzeba sie było biedoto nie decydowac na dziecko.... jezuu, jakas ty zalosna..:O

Gość esiorurka
nikt o nic nie pytal czy moze malowac czy cokolwiek. agata_bbb te lozeczko ktore pokazalas jest bardzo prostym zwyklym lozeczkiem.

ja bym zrobila ciotce awanture i zadala kasy, a te osoby co pozyczaly nie sa winne niczemu.

Gość co ci tak
a twoje jakie było..fantazyjne we wzorki...????????? jezuuuu,wez sie opamietaj,lozeczko sprzed 20 lat i wielka afera....

Gość esiorurka
jestescie tępe babska i tyle. Nic nie rozumiecie :D kazda z was tu spi doslownie na pieniazkach

no jesli kazda 100 zł sie dla ciebie liczy to lepiej miec proste niz jakies stare obdarte

na pieniazkach? przeciez w lozeczku dziecko bedzie spało ci 2 lata wiec 100 zł na 2 lata nie jest duzo

ja tez uważam że tutaj ciotka powinna być pociągnięta do odpowiedzialności bo to ona rozporządzała nie swoją rzeczą

Gość esiorurka
szkoda ze tobie w dziecinstwie matka obsrana tetrowa pielucha nie wysmarowala ryja :D gdzie sa bledy co?

ja bym na miejscu tej ciotki powiedziała: "ok oddam Ci te 100 czy 200zł, ale policzę ile Ty jesteś mi winna za magazynowanie przez 20lat tego grata :D "

Gość bukaa
Skąd wiesz, w jakim stanie było łóżeczko, kiedy na przechowanie dostała je twoja ciotka? I jeszcze druga sprawa - może twoja mama zgodziła się na pozyczenie łóżeczka innym ludziom. Rozbawiło mnie stwierdzenie, ze łóżeczko aż śmierdziało po przesikaniu. Wynikałoby, że jakies dziecko uzywało go niedawno, tymczasem ludzie wcale się nie palą do kładzenia dziecka w starych gratach. Na allegro sprzedałam łóżeczko 140x70 z 2 kompletami pościeli i wypełnieniem za 50 zł. Ludzie wyprzedają łóżeczka za bezcen, aby pozbyć się ich z dmou.

Gość jakbys zaproponowałami
gdzie sa błędy...hahah,i ty sie pytasz????????????????????????? masz tępoto,analizuj "Wiem ktore osoby go porzyczaly i zarzadam od nich pieniedzy lub nowego lozeczka" "agata_bbb te lozeczko ktore pokazalas jest bardzo prostym zwyklym lozeczkiem. "