Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niegrzeczny chłoptaś

Do jakiego tematu może dołączyć młody wdowiec z dzieckiem...?

Polecane posty

Gość zona ...........
jednego gnojka mniej.........;)

Gość Polonia Bytom
Raczej gnojkowej :P :D

Gość zona ...........
kultury za grosz a pisze ze nauczycielem jest:D......

Kur*wa, nóż się w kieszeni otwiera na samą myśl, że ktoś może takie bzdury z nudów lub cholera wie z czego wymyślać :o:o:o Jakby faktycznie była to prawda to dorzuciłby na chwile ze 2 zdjęcia, zamazałby twarz tak jak dziewczyny proponowały i koniec niedomówień, ale się stlenił/a :/ Zresztą mi jedno nie pasowało. Sam/a napisał/a, że nie chce rozmawiać o zonie, a nagle niepytany wyskoczył, że umarła na raka i taki wylewny, bo ktoś coś tam napisał nawet nie obraźliwego. SZOK, że są tacy ludzie!

Gość głupie jesteście dziewczyny
a zona to już w ogóle pewnie tłusta, brzydka i pryszczqata beka. Wszystko jest dla was źle pisze facet-źle kobieta-źle pisze o sobie- zbyt wylewny nie pisze o sobie- kłamca szczery- prowokacja Zastanówcie sie troche nad sobą, bo widać, że frustratki z was straszne.

Do tej powyżej :) jak napisze o sobie w formie damskiej to co? Literówka ? :D

Gość zona ...........
a dlaczego niby mam byc gruba, brzydka, tlusta i pryszczata?? bo napisalam co mysle o takim gnojku??.....daruj sobie chyba ze jestes nim tylko juz pod pomaranczowym nickiem...:O

Gość gagaraga
forma żeńska odnosiła się do niku osoby wyżej [zgłoś do usunięcia]jaka-jestem a u nas tak źle było chlopatasiu? ;-( buuuu 15:49 [zgłoś do usunięcia]niegrzeczny chłoptaś jaka jestem trochę pusto i nikogo nie było jak pisałam ok 13.00 Dajcie mi proszę link do tego tematu!!!!!!!!!!!!!!! Tam było zdjęcie mojej córki??????????????!!!!!!!!!

Gość gg realistka
Zona... Za taka swieta sie uwazasz a wredna to jestes, tez bym sie wnerwila jak by mi ktos powidzial ze moj maz to ma spokoj bo zmarl, i ty jestes kulturalna ? Dobre.... po co wnikscie czy prowokacja czy nir i udowadnianie czy to facet czy nie, to nie staranie sie o prace zeby udowadnic swoja tozsamosc. Nie pasuje to nie czytajcie i nie piszcir tu i dajcie innym zyc.. Chore dociekanie bo pisze tak jak baba bo ojciec o tej godzinie pracuje ze nauczyciel sie tak nie odzywa - nauczyciel tez czloeiek... Tak ddobrze znacie zycie innych ze tak oceniacie... Wyluzujcie troche z czepianiem sie. A pozaty gdzie jest napisane ze to forum dla bab? Wielu ojcow wychowuje dzieci to gdzie maja pisac ja nie w tematach o ich wychowaniu

zgadzam się z gg Literówkę strzelił, a wy zaraz na niego wsiadłyście. Nic dziwnego, że facet was olał, bo po jaką cholerę ma wam udowadniać swoją tożsamość, myślicie, że kim wy jesteście puste idiotki?

Gość do chloptasia
polecam Ci dział-rozwodnicy,ex ,wdowy i wdowcy jesli chodzi o Twoja sytuacje dotyczącą Twojego owdowienia,co do coreczki to moze jakis temat dla samotnych rodzicow?chociaz tam pewnie 99,9% to samotne mamy.Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego

"tez bym sie wnerwila jak by mi ktos powidzial ze moj maz to ma spokoj bo zmarl" A wiesz, mój mąż naprawdę zmarł, trzy lata temu i wyobraź sobie, że nie obraziłabym się za taki tekst. A do autorki - poczytaj trochę forum dla wdów i wdowców z dziećmi, to może następna prowokacja będzie bardziej udana:-O

Znów_mama no jasne, że nie obraziłabyś się, bo widać, jaki ś.p. mąż był dla ciebie ważny, skoro szybko machnęłaś sobie dziecko z innym...:-o

Znów_mama na pewno nie nadstawiłabym dupy tak, jak ty to zrobiłaś, a teraz prawisz morały.

I jeszcze jedno. Po śmierci mojego męża długo nie wchodziłam na kafe. Znalazłam sobie inne forum, gdzie wiedziałam, że zostanę zrozumiana, że żadne pomarańcze nie będą się wymądrzać, że spotkam się z prawdziwą życzliwością. Wróciłam tu niedawno, jak wiedziałam, że jestem już silniejsza, kiedy stanęłam na nogi i ułożyłam sobie życie na nowo. to takie miejsce, zawsze znajdzie się ktoś, kto skrytykuje, zjedzie, wyzwie. Szczególnie jak się pisze na pomarańczowo, wydaje się że można sobie pozwolić na "bycie lepszym". Bardziej współczującym, albo bardziej krytycznym, przez chwilę mieć poczucie, że inni są głupi, a ja najmądrzejsza. Taka jest kafeteria i ktoś, kto tu bywa od dawna to wie. Dla poważnych spraw, poważnych tematów są inne fora. Tu zawsze znajdzie się ktoś, kto w temacie o walce z rakiem ma potrzebę podzielenia się ze światem tym, że je kupę.

no i autor tematu napisał, że od 4 lat jest wdowcem, więc nie od razu wszedł na forum, ale chyba nie spodziewał się takiej agresji ze strony pomarańczy

Gość mmmmmwwwwwwwwwrrrr
tępe dziewuchy osądziły faceta, że ma inny nick kobiecy z tym zdęciem dziecka, ale ani tego niby kobiecego niku nie podały, ani tematu gdzie się udzielał. Fałszywe gnidy!

Gość zona ...........
agresji to uzywal chloptas.....

Kurcze. Nie bylo mnie kilka godzin a tu taka burza sie rozpetala. Hej samotny tato, nie przejmuj sie. Wroc do tematu. Trzeba bylo nie reagowac na zaczepki. A Wy dziewczyny wstydzcie sie! Wszedzie weszycie prowokacje. Kazdy by sie tak zdenerwowal (tylko nie ja he he ;) ). Autorze tematu, wstawilbys zdjecie swoje z corka?

Gość ale on normalnie zaczal
wyzywac sie i gnoic inne kobiety w typowo babski sposob:D naprawde trudno uwierzyc, ze to pisal facet. i facet o sobie raczej nie napisalby, ze jest niegrzeczny bo nie da sobie dmuchac w kasze:D w dodatku nie nazwalby sie chloptasiem. no chyba, ze autor jest dosc zniewiescialy;)wtedy zrozumiem;)

Gość ale on normalnie zaczal
potm - ja tyle pisze na kafe, ale nigdy nie zdazylo mi sie popelnic literowki takiej, ze napisalam cos w rodzaju meskim. takie literowki sie nie zdarzaja.

Gość mama Kubusiaaaa
a np. ja NIGDY nie węszę prowokacji, a tutaj na 99% jestem pewna, że to prowo

Gość mama Kubusiaaaa
Dlatego też wiem, że nie wklei zdjęcia z córą więc Mayor of London nie rób sobie nadziei :)

Gość Jostinovicz
Nie chce nikogo oskarzaco prowokacje ale ta stopka tez mi sie juz rzucilakilka dni temu w oczy ale pod calkiem innym nickiem. Nawet wchodzilam na zdjecie tej dziewczynki bo bylam ciekawa miechowego potworka. Niestety nie moge sobie tematu przypomniec.

Gość hahahahahhahahahahhahahaa
a GDZIE autor? :D a raczej autorka?

A ja chetnie pogadam z samotnym tatą! I nie tylko o dzieciach. Napisz do mnie na maila, bo nie chce pisac przez forum. m_kwapinska@wp.pl. 33latka z Wroclawia