Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikisara1986

zostawil mnie:(:(

Polecane posty

Gość nikisara1986

mnie tez chlopak zostawil przezywam to bardzo bo bylam z nim troche pokochalam a on mi pow ze mam mu dac tydz na zastanowienie sie i dopiero w czwartek bede wiedziec co dalej z nami wiec prosze o trzymanie kciukow

Gość Magik z wielką różdżką
tydzień na zastanowienie ?? hahahahahahahahahah może miesiąc ?? daj mu miesiąc

To chyba żart? Akurat w czwartek?? A czemu kur*wa nie w środę albo nie za 2 tygodnie? Haha :D +5 do zajebi*stości :D przecież on kombinuje jak koń pod góre, Ty jeszcze liczysz na to że z łaski postanowi dać Wam szansę? W czwartek bym na Twoim miejscu wyłączyła telefon

Gość nikisara1986
to pytanie juz dla niego dlaczego akurat tydzien moze tyle potrzebuje czasu bo go niema wyjechal

nie dobrze ,że pozwoliłaś postawić się w takiej sytuacji.To dobra rada,żeby wyłączyć telefon,to jedyna szansa żeby sobie uświadomił,ze mu zależy,jeśli zależy i jedyny sposób żebyś przejęła kontrolę nad sytuacją.Nie trzymam kciuków za was.Ten facet po prostu na kochająca dziewczynę nie zasługuje.

Gość nikisara1986
to co teraz mam zrobic????????????????????????????????????????????????????????/

spotkaj się ze znajomymi,idź do kina,do fryzjera,na imprezę,zajmij się żeby nie myśleć,zadbaj o siebie ,zrób dla siebie coś dobrego.I postaraj się myśleć,że to jeszcze nie koniec świata :)

Gość nikisara1986
ale wlasnie na nic niema ochoty i do tego mam dziecko ale nei z nim.... on wyjechal na ten tydzien wiec dlatego mam czekac ten tydz. nie piszemy do siebie nie dzwonim poprostu nic.... kocham go:(:(

może chodzi o dziecko?może nie jest pewien swoich uczuć? jakoś doczekasz,ale postaraj się robić coś dobrego dla siebie w tym czasie ,może zaproś kogoś do siebie,koleżankę ?,kolegę ? I jesli nie zechce z Tobą być nie proś go

Gość nikisara1986
nie chodzi o dziecko bo ona zania pzepada a ona za nim... niebede sie prosic bo taka nie jestem teraz wlasnie ogladal mnie na takiej stronie

trzymaj się dziewczyno i myśl o tym,że jakby nie było, to będzie na Twoją korzyść

Gość nikisara1986
watpie:(:(

Gość hahahahahhahhhahhahhahaaah
powiedzcie mi , bo za diably nie pojmuje jak mozna byc taka naiwniara. Jeden zrobil dziecko i nie wychowuje. Drugi daje tydzien na dojrzenie sobie do zwiazku , chryste toz to parodia. Tu potrzebna wrozka Aniela. Laska , kup sobie waleriane bo nie raz bedziesz miala emocje z takim wyborem parterow.

Gość czikkka
daj sobie spokój z takim kolesiem, byłabyś szczesliwa zyjac w ciagłym strachu ze może Cie z dnia na dzień zostawic? widać nie zależy mu po prostu

Gość nikisara1986
nie zrezygnuje z niego bo go kocham a jemu jak by nie zalezalo to by nie dzwonil domnie

Gość quinny westilki
A macie ze soba kntakt.Mnie facet zostawil tydzien temu.Od tego czazsu nie mamy kontaktu.Mial przyjsc do mnie pogadac ale olal mnie.A dzis wylatuje do anglii do pracy.Bo przylecial do mnie na urlop na tydzien z czego tylko 2 dni sedzilismy razem.I powiedzial ze to nie ma sensu a on tu nie wraca do polski.Ja odpuscilam soobie.I tez mam dziecko ale nie z nim.

Gość kdfjio
A to Ty pisałaś ze poznałaś go w necie i znacie sie jakieś 6 tygodni??

Gość kdfjio
Ubawila mnie Twoja historia:)

Gość nikisara1986
nie to nie ja ja go znam 7mies.... tak mamy kontakt dzwoni domnie czasem i nawed jak napisze do niego to mi odp bo zalatwiam mu klijentow