Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis jest sloneczny dzien.....

po raz pierwszy od bardzo dawna czuje ze bedzie ok

Polecane posty

mam newrice lekowa,zaburzenia borderline i depresje poporodowa.w moim zyciu ostatnio nie jest najlepiej,mam odczucie chronicznej pustki,jestem nieszczesliwa....a dzis od tak bardzo dawna jest taki cudowny,sloneczny dzien,czuje sie szczesliwa,czuje ze wkrotce wszystko sie zmieni choc kompletnie nic sie nie zdarzylo....ale czuje i wiem...po raz 1 od bardzo dawna czuje jasnosc i ulge....

Gość Trambolina
To fajnie!! Tak trzymaj!! :D I jak najwięcej uśmiechaj się do samej siebie, do lustra. Naukowo udowodniono, że gdy się uśmiechamy - nawet, kiedy czujemy się podle, to jest nam lepiej!! Mózg reaguje na układ mięśni twarzy tworzący uśmiech :) Mi pomaga w czasie największej chandry. Głowa do góry !! :D

dzieki :) zawsze tego probowalam :) pomagalo na moment ale czarne mysli i ta pustka zostawaly.....a teraz,dzis nie czuje tego,czuje ze bedzie jak zechce ze moge ze swoim zyciem zrobic cokolwiek zechce i ze moge przestac to czuc...czuje sie tak jakbym pozbyla sie zbednego balastu i wreszcie wyszlo slonce....wszystko jest inne....nie wiem co sie stao,czemu tak...ale to wspaniale uczucie :)

czuje ze zaczynam siebie akceptowac i lubic innych :) do tej pory prawie nie wychodzilam z domu z powodu fabii spolecznej.