Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaxx

czyzby sie udało ??

Polecane posty

Gość Martynaxx

słuchajcie od kilku dni mam jakby wzdety brzuch bóle podbrzusza, dzisiaj tak bardzo jak na @ ale małpa dopiero za 5 dni. powiem ze kochałam sie z M. w 13,15,17 dzien a;e czuje sie jakp tak nie wyraźnie. Jak myslicie?? Moze ktos miał podobnie i test okazał sie pozytywnty

pierwsze objawy ciąży są takie jak na @, więc na dwoje babka wróżyła

poczekaj na @ jak nie przyjdzie to bedzie git:)nie nakrecaj sie zbyt wczesnie przed @ raczej nie na sie jeszcze zadnych objawow

Gość Martynaxx
doatkowo kilka razy wieczorem miałam straszliwa zgage ;-/ piersi kilka dni bolały ale teraz cisza i sa troszke wieksze

nawet jeśli zaszłaś w ciążę do zagnieżdżenia doszło maksymalnie 2dni temu(albo jeszcze nie), więc dopiero wtedy wydzielany jest hormon ciążowy. Niemożliwe jest, abyś miała już kilka dni temu objawy.

jeszcze jest za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży życzę oczywiście aby się udało :)) ale poczekaj do pierwszego dnia spodziewanej miesiączki i zrób test, ja zrobiłam w sumie dzień przed i już wyszedł pozytywny:))

Gość Martynaxx
z kalendaza wyszlo mi ze owu miaam ok 19 wiec juz minoł tydzien i od kilku dni mam własnie zgage 3-4 dni dokładnie wiczorem

Gość Martynaxx
dodatkowo teraz powinno byc sucho a jest caly czas mokro

zagnieżdżanie trwa minimum 6 dni, maksymalnie 14. U większości kobiet jest to około 10dni i dopiero po nim można czuć objawy, wcześniej nie ma mowy, bo po prostu nie ma ciąży a zgaga w tak wczesnej ciąży? Nie słyszałam. U mnie pojawiła się jakoś w 5 miesiącu

Gość ostrężynka
Zgagę to się ma w ok 6 mscu ciąży, jak dziecko jest już na tyle duże że uciska na żołądek. Także nie doszukuj się jakichś idiotycznych objawów ciąży w tym że masz zgagę. ja oczywiście życzę dwóch kreseczek, ale na objawy trochę za wcześnie.

ja test zrobiłam 4 dni przed @ i wyszedł mi pozytywny, ale już wcześniej czułam że się chyba udało i miałam rację :D

Gość wellusia
ja z snkiem ktory teraz ma 8 lat miaam zanim pojawiła sie @ ;-/ nie wiem od czego to zalezy. ;-(

Gość wellusia
boi ja tez cosik czuje ze cos jest nie tak. i sie zastanawiam nigdy po owy nie miałam mokro. zawsze przed okresem było sucho a tu nagle dosc duzo sluzu a zgagi nie moge mic o 23 przez to ze cos zjadłam bo jem posiłki tylko do 18

Gość Martynaxx
a moze faktycznie macie racje ehhhh wellusia to widze ze mamy podobnie tylko ze ja jem do 20 ;p ehhh zycze powodzenia w testowaniu bomi gratuluje :):) szczescia tylko co z tym sucho mokro ?? przed okresem powinno bys mokro prawda ??

dziewczyny musicie uzbroić się cierpliwość :) Trzymam za Was kciuki ja przed @ miałam zawsze mokro, ale to różnie bywa

Gość Martynaxx
oooo Mniu ja zawsze sucho i teraz tak dziwnie ;-/ dodatkowo bolaco wzdete pobrzusze ehhh ale dzieki za dobre słowo