Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrrrreeeee

zachowalam sie jak idiotka czy nie????

Polecane posty

Gość frrrrreeeee

moj facet skomentowal zdjecie swojej kolezance na nk "piekna dziewczyna:)| zrobilam awanture. :O teraz on sie nie odzywa :O mialam racje??? ok, moze komentowac zdjecia kolezanek ale jakos inaczej, nie wiem "fajne zdjecie" a nie od razu z piekna wylatywac. 😭

Gość frrrrreeeee
ale nie uwazacaie ze nie wypada mu tak komkentowac zdjec kolezanek ktorych malo zna? moze sa tylko na czesc i co clyschac a on od razu wylatuje ze piekna dziewczyna. tak jakby ja podrywal ;(

Gość a ja też bym się wkurzyła
nie musiał z tak górnolotnymi pochwałami wyskakiwać.

Gość ttthhjhjjjf
to on przegial. "piekna dziewczyna"?! to po co jest z Toba? gdyby przynajmniej powiedzial, ze fajna, czy ladna to ok ale z takim komentarzem... :o ja moze nie zrobilabym awantury, ale na pewno nieodzywalabym sie

Gość madralinski
na pewno ja kocha a ciebei nie:D

Gość plepleple
powiedział prawdę, musisz się pogodzić z tym że o tobie tak nie mówi. No cóż, nie można mieć wszystkiego :P

Gość Zinnka
Widocznie zdjecie dziewczyny mu sie spodobalo. Czy to cos zlego? Czy sie za nia ugania? Czy ja podrywa? On tylko skomentowal zdjecie. Byl szczery po prostu. Robiac mu awanture wlasnie pokazalas, ze lepiej dla niego, jak bedzie klamal. Moje gratulacje:)

Gość ja bym kretynowi
taka afereę zrobiła,że by mu się odechciało

Najgorzej jak się swojemu partnerowi nie ufa i w każdym słowie szuka przyczyny do durnej kłótni. Niedojrzałość. To, że jest z Tobą nie znaczy, że oślepł i nie widzi innych kobiet

To jest pierwsza oznaka tego, ze podobaja mu sie inne dziewczyny Ewentualnie zrobil to zebys byla zazdrosna, ale watpie bo pewnie nie spodziewal sie ze to zobaczysz... OBSERWUJ GO DOBRZE:)

Również myślę, że przesadziłaś. ja bym wewnętrznie się wkurzyłą (niska samoocena), ale bym nie skomentowała. ;)

Gość aż krzyknę
TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tam Cię rozumiem. też byłabym zła. Mogł napisac "piękne zdjęcie" i już byłoby inaczej. A jakbyś Ty skomentowała zdjecie kolegi " super extra przystojniak" to Twój chłopak nie miałby nic przeciwko temu?

Gość frrrrreeeee
no wlasnie :( zrobilam awanture i teraz on sie nie odzywa. a mam racje, jak mogl tak jej napisac? :( a to naprawde sliczna dziewczyna ;( nie opdzywac sie do niego i czekac az pierwszy przyjdzie??

Gość kaddarka
Slicznej dziewczynie napisal, ze ona slicznie wyglada. A ty sie wkurzasz, ze napisal prawde. :):):):)

Gość ja cie rozumiemmm
gdyby moj facet naisal kolezance ze jest piekna kobieta zerwalabym z nim. dla mnie to podryw lub juz flirtowanie!!!!!!