Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmora depilacji

Depilacja to zmora dzisiejszych czasów

Polecane posty

Gość Zmora depilacji

Czy też tak uważacie?

Gość spopop
A ja tak, wszystko trzeba depilować, niedługo chyba i głowę trzeba będzie:O

Gość veressa
tak naprawdę większość kobiet się goli a nie depiluje, ja golę nogi, ale uda depiluję i pachy by nie rosły mocniejsze włoski i wolniej odrastały , tylko z depilatcją idzie duzy minus , wrastajace włoski a jak spróbujesz usunąc sobie takiego włosa na przykład igłą kosmetyczna mogą zostać ślady

Gość dla mnie to jest zmora
poniwaz bardzo niszczy skórę

To nie prawda że depilacja niszczy skórę. Maszynki mogą podrażniać, kremy uczulać, po użyciu depilatora, czy wosku mogą pojawiać się wrastające włoski . Ale po laserze już takich problemów nie ma. Nie uczula, nie podraznia i nie powoduje wrastających włosków. Wszystko zależy od metody. Nie uważam że depilacja to zmora. bardziej niepoki mnie widok owłosionych nóg czy pach u kobiet :(

Gość zależy jak to rozumieć
bo jeśli chodzi o to, że tyle kobiet ma w ogóle włosy na ciele (nie mówię o tych w naturalnych miejscach, ale np. nogi, brzuch, pośladki, wąsiki) to już nie jest normalne. I to jest zmora dzisiejszych czasów.

Gość czekoladka zjem
jest zmora i to straszna. depilacja nog(calych), pach, ci***ki, wąsika, brwi i brody w moim przypadku (woskiem oczywiscie) to jest zmora

Gość Patycja

Depilacja laserowa to na prawdę coś znakomitego. Ja sobie zrobiłam i bardzo dobre efekty uzyskałam. Mam idealnie gładkie nogi i włoski które nie odrastają. Zabieg robiłam zimą bo najlepszy okres wtedy i zachęcam. Super jest to , ze nie trzeba się golić. Mogę polecic klinikę Art Derma Clinic w Rzeszowie

Gość Kinga

Golenie nóg to chyba najgorsze co może być. Ja zdecydowałam się na depilację laserową i to był jeden z najlepszych pomysłów. Mam święty spokój z goleniem nóg. Włoski po taki zabiegu mi nie odrastają , a sam zabieg nie trwał długo i zapłaciłam za obie nogi 600zł. Mogę jak najbardziej polecić klinikę MTT Estetica w Krakowie ul. M. Mireckiego 10/4