Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werererew

mam w domu 16 stopni.zimno w h..........

Polecane posty

Gość wiesio z łozic
ludzie jak chcecie mieć zero zł do zapłaty za gaz to postawcie sobie na środku pokoju kozę z rura za zewnątrz co wszystko pali wtedy będzie mieli ciepło i miarę tanio :D:D:D

16 stopni to w domu to rzeczywiście zimno. Ja na swoim poddaszu, gdzie jest zimniej niż w pozostałych częściach domu też czasami marznę i dlatego myślę o zakupie jakiegoś urządzenia grzewczego. Kiedyś już takie mieliśmy w domu i na prawdę dawało rezultat. Nie mam kasy na jakieś drogie sprzęty dlatego kupię pewnie promiennik ciepła od Savion, gdzie za 81 zł. mają np. taki http://profit-agd.pl/inkontrahent.php?t=1476&g=0&q=savion&r=0&rg=0&sg=. Myślę, że mimo, że mój pokój nie jest mały to taki promiennik wystarczy.

Gość co za ciotyyy
ja mam w domu zawsze 14-16, jak jest 18 to juz za gorąco i przestaje palić w centralnym. i śpię w krótkiej koszulce na ramiączka i majtkach, pod jedną zwykłą kołdrą. w domu chodze w spodniach, bluzce i na to jakis sweterek czy bluza. nie marzne ani troche. co wy takie zmarzluchy?

Gość gość
Ja mam zimą zimno, a latem gorąco strasznie. Ogrzewanie centralne mamy, działa normalnie. Okna też szczelne, na zimę dociskamy na maksa do ościeżnicy. Nie wiem, od czego to zależy :(

Gość gość
Może trzeba docieplić? Od razu by wam spadły rachunki za ogrzewanie. Możesz zamówić kogoś, kto ci sprawdzi, którędy ucieka ciepło. My mieliśmy podobnie, w końcu znaleźliśmy taką firmę www.ects.pl i problem się szybko sam rozwiązał. Okazało się, że ze szczelnością okien w ogóle nie ma to nic wspólnego.

Gość gość
Zainwestuj w porządny kocioł np. de detrich a potem serwisuj go z http://serwis-ddoe.pl/ i będzie o wiele cieplej :)

Gość hanja7
Ja w swoim domu mam założony inteligentny system regulacji temperatury. To szczególnie przydatne zimą, teraz mrozy dają się we znaki, a w domu jest cieplutko. Panowie z firmy Vigaldo zaproponowali mi jeszcze założenie systemu regulacji żaluzji, co też może wpływać na poziom ciepła w domu. Chyba skorzystam z ich oferty, bo system z temperaturą zrobili idealnie.