Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

a może ja tu kogoś poznam??? :P

Polecane posty

ciekawi mnie to:Pjestem 20-letnią studentką, raczej miłą, spokojną, nieco nieśmiałą... raczej domatorka choć lubie spacery, zakupy, wycieczki :) czytam czasami fantastyke, lubie słuchać radia :P ot zwykła dziewczyna :P z wyglądu szatynka, 165 wz, 54 kg wagi, okularki, przeciętniara chciałabym poznać miłego, spokojnego chłopaka, inteligentnego chociażby do korespondencji mailowej :) najlepiej mazowieckie :P

jak przeczytałam twój opis to przed oczami staneła mi szara mysz w kiepskim ciuchu bez obrazy masz chyba niską samoocenę:) troche wiary w siebie

czemu haha Stalingradzie? :P:P raczej odpadasz boś nie z mazowsza i pewnie dysputy prawicze byśmy prowadzili :P:P

może faktycznie mam niską samoocene :P nie odpycham wyglądem żeby nie było, lubie sie ładnie ubrać, zrobić makijaż :) w sumie samo to żę jestem kobietą mówi żę jestem obiektem seksualnym ale sie przecież nie lansuje tu na niewiadomo jaką laske :P możemy pogadać kiedyś jak chcesz Staliku :P

Gość xcvcx
"lubie słuchać radia" jeszcze powiedz, ze rmf/zetka :o

Ja bym sie na takie coś pisał ale niestety jestem z dolnego śląska :P no i lubie jak dziewczyny mają okularki :P i są takie ja ty :)

Gość hbdvk lm,.
"lubie słuchać radia" i radia maryja

Gość onaa_
Darker by do Ciebie pasował, młoda, fajna dziewczyna z Ciebie. Powinien związać się z kimś takim :) fajna para by z Was była ;P

akurat radia Maryja nie lubie, rydzyka bym wysadziła w kosmos :D kinky reggae :) niestety tak bywa że fajni ludzie ( tacy jak Ty ) są dalekooo :( eske też lubie :) Z darkerem to byśmy sie pewnie przekrzykiwali i kłócili nawzajem :D:D rzeczywiście fajna by z nas była parka

też jestem z Mazowieciego ;) a na dotatek w podobnym wieku,student ,zawsze byłem ciekaw czy można tu kogoś poznać ;)

Gość heeeeeee
zabiore cie na zakupy ,ale najpierw lodzik wwc, w galerii

Gość onaa_
A więcej facetów-prawiczków się nie wpisze tutaj? Śpicie? ;p

Gość onaa_
Jeśli chodzi o tutejszych prawiczków (darker, offerma itd) to obawiam się, że nawet jakby stanęła przed nimi naga, ładna dziewczyna to nie było by reakcji.. Chyba jednak czekają na wielką miłość.. Milena20 nie poddawaj się, ktoś się tu jeszcze pojawi.

Gość dobrze dobrze dobrze
mnie mozesz poznac