Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

a może ja tu kogoś poznam??? :P

Polecane posty

Gość onaa_
On może nie szukał, ale ktoś na niego polował (i na kilku innych prawiczków też ;p) chłopak sobie nadziei narobił a potem klops ;(

Gość zelek na nich polowala
i nic z tego nie wyszlo

Gość co wy macie z tymi prawiczkami
?? przeciez kazdy facet kiedys był prawiczkiem... i co wtedy wszystkich uwazalyscie za nudnych? nagle staraci..i robi sie dla was fajny? jedna wielka pzdura, baby sie filmów naogladały i przewraca sie w dupie

Gość no wlasnie, tak na prawikow
tu jada, ale te sfrustrowane dziewice to dopiero porazka :D

tu nie chodzi o samo prawictwo tylko niemożność znalezienia partnerki przez długi okres życia

Gość onaa_
Nikt nie jest nudny tak na prawdę :) każdy lubi co innego a poza tym niektórzy się wolniej otwierają na innych, np ja :) a nie uważam siebie za nudną ;p

Gość urazone prawiki sie odezwaly
idzcie na kurwy albo poszukajcie sponsorki.

Gość onaa_
Darkerowi nie będziesz robiła złudnych nadziei bo on ma pancerz ochronny i robi wszystko by już więcej sobie nadziei nie zrobić ;)

Gość no wlasnie, tak na prawikow
nie do ciebie to bylo milena, ciebie nie kojarze nawet ;)

"Darkerowi nie będziesz robiła złudnych nadziei bo on ma pancerz ochronny i robi wszystko by już więcej sobie nadziei nie zrobić " Jeśli nie ma oczekiwań to nie można się rozczarować.

Gość prawiczy prawiczek 28
Jak bym był fajni to zamiast siedzieć na kafe robiłbym coś fajnego. Ale przynajmniej wiem co źle zrobiłem i za 10 lat jak dobrze pójdzie to nie będę się zaliczał do tego szacownego grona. Ale jak się interesuje raczej bardzo płytko i do tego nie ma innych ciekawych aspektów? Pójdziesz z takim na randkę do muzeum to pewnie będzie ok bo będzie jakiś temat przewodni, pójdziesz do kawiarni i będzie to ostatnia randka. Bo będzie nudziarzem. Tak. Każdy był prawiczkiem ale nie każdy był nim w wieku 25 i więcej, albo mając tyle lat nigdy nie był nawet na randce. To nie jest kwestia - nie uprawiał seksu więc jest zły - tylko - jest zły więc w konsekwencji nie uprawiał seksu. Taka alegoria nieatrakcyjnego faceta. Pojemaju?

Gość onaa_
prawiczy prawiczek 28 - jak się uważasz za nudziarza to trudno. Darker - a jak tam sprawy sercowe, masz kogoś w realu na oku albo nie w realu (jakiś drugo żelek ;p)?? Piszemy dalej żeby topic nie znikł, bo kibicuje Milenie ;)

Gość masz racje
....

Gość co wy macie z tymi prawiczkami
pojemaju nie, ale panimaju owszem.. ja i tak dalej nie rozumiem.. jaka miarą czlowieka jest jego prawictwo? ja na prawde jestem z innej epoki...bo dla mnie to ze z jaksi wzgledów facet nie uprawial seksu (chocby tylko dla seksu, z byle kim, byle gdzie) sie ceni... a inne maja zdanie ze nudny. no chyba ze takei laski lubia sie zaglebiac w szczegoly i gadac tylko o tym jak to jej luby robil z wczesniejsza partnerka...

Gość onaa_
Zbaczamy z tematu... Milena napisz może coś więcej o sobie to może ktoś tu jeszcze napisze

"Darker - a jak tam sprawy sercowe, masz kogoś w realu na oku albo nie w realu (jakiś drugo żelek ;p)??" Nie.

to poznam tu kogoś czy nie :D??? dzięki za wsparcie onaa :) ale chyba nic z tego nie bd dajcie se spokój z prawikami :P

Gość dobre dobre dobre
jeszcze gadacie?

To zamiast prawiczek wstaw sobie - Darker "nigdy nie miał dziewczyny/nie był w związku" lat .... Lepiej? Chodzi o to samo. To tylko taka maniera językowa. Możemy się założyć, że przed 22 urodzinami milena będzie narzekać na faceta? :D że zły i niedobry

Gość onaa_
Milena20 - masz fajną stopkę w ogóle :D

Ja nie uważam - ja to wiem. Sama bys to przyznała po spotkaniu :)